3x SuperShop pont
 

Azonosító: 00350

Campingaz Camping Duo Plus CV kempingfőző

13.390 Ft
399
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
399
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Campingaz Camping Duo Plus CV kempingfőző (gázrezsó) 2 égővel készült. Az Easy Clic® Plus csatlakozó lehetővé teszi a gyors, egyszerű és biztonságos patroncserét.
A széles edénytámaszok képesek a viszonylag nagy edények befogadására, így nem szükséges további szélvédő.
Az ergonomikus vezérlőgomb elősegíti a pontos lángbeállítást, így a teljesítmény szabályozható. Az összecsukható lábak stabilan tartják a főzőt, akár egyenetlen talajon is.
Teljes értékű konyha, "gázrezsó", amely hihetetlenül apró méretűvé csukható össze tároláshoz, szállításhoz. A képen látható gázpatronok nem tartozékai a csomagolásnak.
A készülék kiválóan használható pl. kempingezőknek, túrázóknak, horgászoknak...
 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2 x 1500 W
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Egyéb adatok: 1 L vizet 4,5 perc alatt forral fel
    Égési idő kb 4,5 óra a CV 470 gázpatronnal
    Égő átmérő 16,5 cm
  • Súly (kg.): 1.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak.

Campingaz

Campingaz – több mint 60 év tapasztalat 
A természet, kempingezés szeretetéből és a folytonos tökéletesítési vágyból születtek a Campingaz® termékek. Ösztönös egyszerű használatuk több, mint 60 év fejlesztés eredménye. Több kempingező generációt szolgáltak biztonságos és olyan megbízható termékekkel, mint a Campingaz gázpatron, Tacna hűtőhátizsák, Campingaz gázfőző, Campingaz Siesta kályha vagy a grill eszközök. Az egyszerűség nagyon is számít... Gyakran az egyszerű megoldás hozza a nagy ötletet. 1949-ben, mikor egy fiatalember elindult kempingezni családjával, nem gondolta, hogy az ő gondolatai fogják megváltoztatni az addigi kempingezés fogalmát. ...és a Campingaz® megszületett… A strandtól a kempingekig, a kertektől a hegyekig, a Campingaz® fejlesztései gyökeresen megváltoztatták a szabadban való időtöltést.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz