Azonosító: 00269

Öntöttvas sütőlap PowerFire 4 TP gázzsámolyhoz

23.690 Ft
236
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
236
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

 

 

 

 

 

Öntöttvas rostlap amellyel PowerFire 4TP gázzsámolyunkat azonnal grillsütővé varázsolhatjuk. Egyszerűen helyezzük a tetejére és máris grillezhetünk. A rostlap külön is alkalmazható.

A nemtapadó bevonattal ellátott, öntöttvas sütőlap biztosítja a grillezőn az egyenletes hőelosztást, így használatával tökéletes sütési végeredmény érhető el. 
forgatható öntöttvas sütőlap egyik oldala bordázott, a másik oldala sima, a sütőfelülete 400x400 mm. A teljes szélessége fülekkel együtt 470 mm. A sütőlap vastagsága 4 mm. Az öntöttvas fülek biztosítják a sütőlap kényelmes és biztonságos használatát.

A forgatható öntöttvas sütőlap kiválóan használható minden főzőfelületen, kemencében valamint parázson is.

Így is ismerheti: grill lap, grillező lap, flekkensütő lap, kerti grill sütőlap, öntvény sütőlap, rostlap. 

A fényképen szereplő gázzsámoly csak illusztráció!
 

 

 

 

 

 

Méretek

  • Hosszúság: 410 mm
  • Szélesség: 470 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 8.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
Gáz-Grill

Gáz-Grill

A Gáz-Grill Kft 1996-ban alakult hazai vállalkozás. A Gáz-Grill Kft. 100%-ban magyar tulajdonban áll. Lemezmegmunkálással, lemezalkatrészek és gázüzemű készülékek gyártásával foglalkoznak. Gáz grillsütőiket az ország számos területén előszeretettel használják rendezvényeken és családi környezetben egyarátn, legyen szó lángos, kolbász vagy különböző húsok sütéséről.

A Gáz-Grill Kft. fő tevékenysége kezdetben komplett grillező készülékek (szabadon álló grillezők, asztali grillezők, grill tartozékok) gyártása volt. Ez a későbbiekben kiegészült az gázgrill alkatrészek (gázégők, gázzsámolyok, gázelosztó csövek) német partnercégnek történő gyártásával. A cég gyárt még kis- és közepes szériáig acél és rozsdamentes acél alapanyagból készült alkatrészeket. A Gáz-Grill Kft. nagykonyhai gépek kínálata is jelentősnek mondható.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz