Azonosító: 21523

MPM hajszárító 1200 W, kék (SS-1205/N)

3.290 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

MPM hajszárító 1200 W, kék (SS-1205/N). Behajlítható nyelének köszönhetően nem foglal sok helyet, egyszerű tárolni, szállítani. Magával viheti nyaraláskor, kényelmesen elfér bőröndjében. 2 fokozatú hőmérséklet szabályozóval rendelkezik.

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1200 W
  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Teljesítményfokozat: 2
  • Súly (kg.): 0.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
MPM

MPM

​Az MPM egy lengyel vállalat, amely gépesített háztartási készülékek gyártásával foglalkozik, közel 30 éve. Kínálatukban megtalálhatók a melegszendvicssütők, a gofrisütők, az olajsütők, gázfőző készülékek, ventilátorok, aszalógépek, botmixerek, robotgépek, különböző konyhai edények, asztali sütők, hűtőszekrények és sok más termék.

Az MPM márka a háztartási eszközök piacán egy olyan név, mely magában hordozza a minőséget és a megbízhatóságot. Amikor az MPM termékeit választja, nem csak egy terméket kap, hanem egy ígéretet is a kiváló teljesítményre és az időtállóságra. Az évek során az MPM megmutatta, hogy képes a technológiai újítások és a felhasználói igények közötti tökéletes egyensúly megtartására. Minden egyes termék, mely az MPM márka nevét viseli, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, garantálva az élettartamot és a kiváló működést.

Az MPM nem csupán egy termékgyártó, hanem egy innovációs partner is, mely a mindennapok kihívásaihoz igazodva tervez. Minden egyes készüléküket azzal a céllal alkotják meg, hogy a felhasználók életét egyszerűbbé, kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyék. Az MPM termékei nem csupán eszközök; stílusos kiegészítői modern otthonainknak, melyeket formatervezési megoldásaikkal a kényelem és az esztétikum határán alakítanak.

Összefoglalva, az MPM márka választása a minőség, a megbízhatóság és az innováció ígéretét hordozza. Ha olyan háztartási eszközöket keres, melyek az évek múlásával is megbízhatóan működnek, és a mindennapokban valódi segítséget nyújtanak, az MPM a tökéletes választás. Válassza az MPM-t, és tapasztalja meg a kiválóságot minden nap!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz