Azonosító: 24236

Protect Plus szúnyogirtó lap utántöltő 30 db

890 Ft
db
Egységár: 29,37 Ft/db

Protect Plus szúnyogirtó lap utántöltő 30 db. A Protect elektromos szúnyogirtó készülékkel kompatibilis. A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.  

A folyadékot és a lapot egyszerre, egy készülékben ne használja! 

Figyelmeztetés: 
A termékeket kizárólag a használati utasításnak megfelelően alkalmazza! A készülék üzembe helyezését követően bő, szappanos vízzel mosson kezet. A készüléket működés közben letakarni tilos. A működő készüléket nedves kézzel, vagy fém tárgyal ne érintse meg. Használatakor az akváriumot, terráriumot, állatketrecet a helyiségből távolítsa el, vagy takarja le, és az akvárium levegőztető berendezését kapcsolja ki. Gyermekek a készüléket nem kezelhetik. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön szembe, szájba, illetve bőrre. 

A bőrrel történő érintkezés esetén mossa le a bőrt bő szappanos vízzel. Ha szembe kerül, tartsa nyitva a szemét és néhány percen keresztül bő vízzel, óvatosan öblítse ki! Ha a szemben kontaktlencse van, azt távolítsa el és folytassa a szem további öblítését! Panasz jelentkezésekor forduljon orvoshoz. Gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen, élelmiszertől és italtól elkülönítve tárolandó. 

H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. 
P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét P102 Gyermekektől elzárva tartandó! 
P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. 
P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. 
P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: az elhasználódott lap a háztartási hulladékba tehető.  

Használati utasítás: 
1. Egy darab Protect® Plus szúnyogirtó lapot vegyen ki a fólia csomagolásból és csúsztassa az elektromos készülék tetején található műanyag rács alá. 
2. Dugja be a készüléket szabványos (230 V-os) hálózati csatlakozóba. 
3. Kapcsolja be a készüléket a rajta található piros gomb megnyomásával

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.05

Protect

A Protect háztartási irtószerei szinte valamennyi háztartásban megtalálhatóak, és segítségükkel számtalan elégedett fogyasztónak sikerült megszabadulnia a különféle kártevők által okozott problémáktól.

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz