Azonosító: 24235

Protect Plus szúnyogirtó készülék

1.590 Ft
db

Protect Plus szúnyogirtó készülék. Zárt térben szúnyogirtásra. 

Használati utasítás: 

Az utántöltőt felbontás előtt legalább 1 percig tartsa függőlegesen.  

Az utántöltő kupakját csavarja le. Helyezze az utántöltőt a készülékbe, majd csavarja be, és győződjön meg róla, hogy az utántöltő a megfelelő helyre került, és az nem tud kiesni. 

Állítsa a készülék kapcsolóját az I pozícióba, ezen kívül nem kell mást tennie, mert a készülék automatikusan párologtatja a szúnyogirtó szert. 

Dugja be a készüléket a konnektorba, úgy hogy az utántöltő függőleges helyzetben álljon. 

Amikor nem kívánja a terméket használni, akkor állítsa a készülék kapcsolóját O helyzetbe. Az utántöltő folyadék naponta 6 órán keresztül történő használat esetén 45 napig elegendő. 

Figyelmeztetés: 
A készülékhez csak a Protect® utántöltő folyadékot használja, egyéb utántöltők használta tűz- és balesetveszélyes lehet. A készüléket gyermekek nem kezelhetik. Ügyeljen arra, hogy az irtószer ne kerüljön élelmiszerre, evőeszközre, gyerekjátékra, háziállatra. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön szembe, szájba illetve bőrre. A bőrre került permetet bő szappanos vízzel mossuk le. Élelmiszerektől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tartandó. 

A készülékhez külön vásárolható utántöltő lap vagy utántöltő folyadék.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.1

Protect

A Protect háztartási irtószerei szinte valamennyi háztartásban megtalálhatóak, és segítségükkel számtalan elégedett fogyasztónak sikerült megszabadulnia a különféle kártevők által okozott problémáktól.

Kapcsolódó termékek

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz