Azonosító: 17194

Boneco utántöltő vízszűrő patronba 7533

11.700 Ft
117
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
117
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Boneco utántöltő vízszűrő patronba 7533. A Boneco és AIR-O-SWISS ultrahangos párásítók vízlágyítók patronjába tehető. Gazdaságos és takarékos megoldás. Lecsavarható fedelű vízlágyító patronba teheti. Miután kiszárította a benne lévő maradék granulátumot, dobja ki. 

Egyszerűen utántölthető. Egy doboz három csomag granulátumot tartalmaz, mely körülbelül 1 évre elég. Más gyártók patronjába is helyezhető (Tefal, Vivamax), de az egy zacskóban található granulátum mennyisége jóval nagyobb, mint e gyártók tölteményei.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Boneco

Boneco

A svájci márkának a legfontosabb divíziója légkezelő üzletág, a BONECO-nál  szakma iránt elkötelezett mérnökök dolgoznak nap-mint-nap , hogy a világon elérhető legyen a svájcihoz hasonlatos, közismerten kiváló minőségű levegő. Éppen ezért a otthoni és irodai felhasználásra fejleszt és gyárt légtisztító, és párásító készülékeket. A sok kutatómunka és a svájci precizitás eredményként valamint a kereskedelem fejlődéseként mára két a hightec párásító és légtisztító készülékek gyártásában egyik legjobb a vállalat. 
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz