Párásítók

Minőségi párásítók, légtisztítók széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle hidegpárásító, ultrahangos párásító, aromalámpa találhatók különböző kivitelben. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk, válogasson népszerű Xiaomi, Toshiba, Home párásító, légtisztító készülék kínálatunkból.

Párásítást elsősorban újszülött vagy kisgyermekek esetén szokták ajánlani az orvosok, de más egészségügyi okok miatt is fontos lehet: allergia, asztma, krupp esetén. A gyorsan terjedő porcicák, a köhögő roham, a porréteg vagy a viszkető bőr is jele lehet annak, hogy nem megfelelő a levegő a lakásban.

A párásítókat két kategóriába soroljhatjuk működési módjuk alapján: ultrahangos, illetve párologtató párásítók. Szintén két típusuk létezik aszerint, hogy meleg vagy hideg párát állítanak elő: hideg és meleg párásítók. Meleg párásítók csak párologtató párásítók lehetnek, az ultrahangos párásítók ugyanis nem melegítik fel a vizet. Bármely típus mellett is döntünk, érdemes tájékozódni az előnyeikről és hátrányaikról.

Mikor és milyen párásítót érdemes válasszak? Ha ez a kérdés merül fel Önben, olvassa el a párásítás témában írt kisokosunkat a párásítók, légtisztítók előnyeiről és jellemzőiről.

Milyen szempontokat vegyen figyelembe a választásnál?
- szoba mérete és teljesítmény: a legtöbb párásító 20-30m2 területet képes megfelelően párával ellátni, ha ennél nagyobb területet szeretne tisztítani és párásítani, nagyobb teljesítményű gépben gondolkodjon (300-350 ml/h fölött)
- fogyasztás: a legtöbbet a meleg párásítók fogyasztanak, mert a vizet fel is kell melegíteniük, ez érdemes figyelembe venni a választásnál
- fenntartási költségek: a hideg- és melegpárásítók rendszeres szűrőcserét igényelnek, míg az ultrahangos párásítóba szűrt vagy desztillált vizet érdemes használni a hatékonyabb működésért
- zajszint: az ultrahangps párásítók előnye az alacsony zajszint, így gyerekeszobába, hálószobába is ideális, míg nappaliba és egyéb lakóhelyiségbe a ventillátoros modellek is megfelelők lehetnek
- üzemeltetés: a melegpárásítók felforralják a vizet, így meleg párát engednek a szobába, és emelik a szoba levegőjének hőmérsékletét, hőérzetét. nyáron kevésbé ajánlott, télen viszont hozzájárul a fűtött légtér hőmérsékletének fenntartásához. az ultrahangos modellek és a hidegpárásítók alkalmazása minden évszakban kényelmes

Ultrahangos párásítók: előnyük a nagyon alalcsony zajszint, alacsony fogyasztás és a magas hatékonyság és az évszakfüggetlen használat, hátrányuk, hogy a vízben lévő ásványi anyagok fehér porként kerülnek a levegőbe vagy a gépben rakódnak le, így rendszeres tisztítást igényelnek, illetve antibakteriális szűrő nélkül a kórokozók levegőbe kerülésére is nagyobb az esély ennél a típusnál

Hidegpárásítók: előnyük az alacsony fogyasztás, takarékos üzemelés, az évszakfüggetlen használat, illetve szűrő használatával légtisztítóként is funkcionál. Hátrányuk a kisebb teljesítmény, a beépített ventillátoros modelleknél a magasabb zajszint, a szűrők rendszeres cseréjének szükségessége.

Melegpárásítók: előnyük a víz forralással történő sterilizálása (kórokozók nem kerülnek a levegőbe), illetve télen melegíti a szoba levegőjét. Hátrányuk a magasabb fogyasztás és zajszint, a forrázásveszély, a nyáron kényelmetlenebb használat a levegőmelegítő tulajdonsága miatt.


További rendelési tudnivalók:

A párásítók, légtisztítók jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik párásító, légtisztító készülék lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje  a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a párásító, légtisztító készülék árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
1 termék

Hauser párásító UP-25 (800013000523) 3 literes víztartály Beépített ionizáló a jó légminőségért...

11.690 Ft
11.690 Ft
Oldal tetejére
Otthon-ház - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz