Azonosító: 34035

Home mobil klíma (ACM 9000)

117.390 Ft
1173
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1173
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az ACM 9000 mobil klíma akár 20 m2 helyiségben ideális légkondicionáló berendezés a nyári nagy melegben. A mobil klímát hűtés, szárítás vagy szellőztetés funkcióra tudja beállítani. A könnyű használat érdekében nem csak a készüléken állíthatók a funkciók, de a hozzá tartozó távirányító segítségével is. Hűtési teljesítménye 2,64 kW/ 9000 BTU/h. Maximális szárítási teljesítménye 19,2 l/ 24 h. A kényelmet a be- és kikapcsolás időzítő biztosítja. Túl meleg van a szobában? Akkor a legpraktikusabb megoldás az ACM 9000 mobil klíma, amely nem jár szereléssel és bajlódással.  

FIGYELEM! A készülék propángázzal (R290) van töltve. A készüléket beüzemelni, használni, tárolni legalább 11,2 m2 alapterületű helyiségben szabad!

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 30
Home

Home

Ismerje meg otthona legjobb barátját - a Home márkát! A Home márka kiemelt szerepet játszik a kényelmes és hatékony otthoni fűtés terén. Széles választékával minden igényre megoldást kínál, legyen szó fűtőtestekről, olajradiátorokról vagy elektromos fűtésekről, a Home mindig a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtja. Fűtsön a Home eszközökkel és élvezze az otthona melegét a hideg napokon is!
A Home márka emellett kiemelt értéket képvisel a háztartási kis- és nagygépek között is. Gofrikehelysütő, kávéfőző, szeletelőgép, vagy kenyérpiritó? Bármi is hiányzik a konyhájából, a Home márka széles kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő eszközt!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz