Elektromos roller

Minőségi elektromos rollerek széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle e roller található, különböző méretben. Nézzen szét és válogasson igényei szerint elektromos roller kínálatunkból.

Az elektromos roller vagy más néven e roller olyan közlekedési eszköz, amely elektromos motorral hajtott kerekekkel rendelkezik. A roller elektromos energiával működik, és általában akkumulátorról töltik fel. Az elektromos roller általában kisebb és könnyebb, mint a hagyományos robogók és motorkerékpárok, és kiváló alternatívát jelenthet a városi közlekedésre. A sebessége általában 25-30 km/h körül van, és a távolság, amit egy feltöltéssel meg lehet tenni, általában 20-30 km között van.

 

A legjobb elektromos rollerek jellemzői

A legjobb eletromos rollerek stabil acél és alumínium vázzal rendelkeznek, ezek a legstrapabíróbb darabok. Webáruházunkban összehajtható elektromos rollert is talál, amik a legkönnyebben tárolhatók, kis helyen is elférnek. E-roller kínálatunkban többféle modellt talál 100-120kg maximum terhelhetőséggel, akár 25km/h végsebességgel.

A legjobb elektromos rollerek között számos márkát és modellt találhatunk. A legjobb elektromos roller attól függ, hogy mire szeretnénk használni és milyen funkciókra van szükségünk. Általában a legjobb elektromos roller kategóriába tartozó modellek tartós akkumulátorral rendelkeznek, nagy sebességük és hatótávolságuk, valamint a biztonsági funkciók, mint például a fékrendszer és a világítás, kiváló minőségűeknek kell lenniük. Emellett a könnyű és hordozható kialakítás, az egyszerű kezelhetőség és a jó ár-érték arány is fontos tényező lehet a választás során.

Az Aprilia egy nívós és közkedvelt járműgyártó olasz cég, többek között motorkerékpárokat is gyártanak. Az Aprilia kínálatában elérhető elektromos rollerek kiváló minőségűek. Az Aprilis e roller akár 500 wattos motorral és 48V-os lítium-ion akkumulátorral is rendelkezhet, a hatótávolsága akár 50 km is lehet. A roller maximális sebessége 25 km/h, és tartós alumínium vázra épül. Az Aprilia elektromos roller biztonsági funkciói közé tartozik a tárcsafék és a világítás.

Az Argento egy másik elektromos roller márka, amelyneket a gyártó főként városi közlekedésre tervezett. A kínálatukban elérhető e-roller akár 500 wattos motorral is rendelkezhet, és akár 25 km/h sebességre is képes akár 40 km-en át. Az e roller felfújható gumikkal rendelkezik, amelyek biztosítják a sima és kényelmes utazást, valamint az elő- és hátsó tárcsafék, amelyek biztonságosabbá teszik a vezetést.

Az elektromos rollerek ára nagyban függ a márkától, a mérettől és a teljesítménytől. Az alacsonyabb teljesítményű e rollerek ára általában 80 és 100 ezer forint között mozog, míg a nagyobb, többfunkciós, összecsukható vagy teleszkópos, erősebb elektromos roller ára akár 450 é 500 ezer forint fölötti összeg is leeht. Az árak azonban eltérőek lehetnek a piactól és a helyszíntől függően.

 

Milyen elektromos rollert vegyek?

Ha e-roller vásárlásakor vegye figyelembe a használó testsúlyát és az elektromos roller terhelhetőségét, hogy átlagosan milyen távon szeretné hasznáni az eszközt (hatótáv, azaz amit az e roller max. töltöttséggel képes megtenni), a kiegészítők meglétét, illetve hiányát (digitális sebességmérő, töltöttségmérő, LED világítás stb.), illetve a tárolásra fennálló helyet.

Az elektromos roller kiválasztásakor érdemes figyelembe venni néhány fontos szempontot:

  1. Használati cél: Mire használná az elektormos rollert? Városi közlekedésre vagy túrázásra? Az igényeitől függően válasszon olyan modellt, amely megfelelő teljesítménnyel és hatótávolsággal rendelkezik.

  2. Sebesség: Milyen sebességre van szüksége az e-rollertől? A városi közlekedéshez általában elég az 25 km/h sebesség, de ha nagyobb sebességre van szüksége, akkor olyan modellt érdemes választani, amely 40-50 km/h sebességre képes.

  3. Hatótávolság: Milyen távolságra szeretne eljutni az e-rollerrel? Fontos, hogy az akkumulátor teljesítménye megfelelő legyen a tervezett útra.

  4. Méret és súly: Az elektromos roller mérete és súlya szintén fontos szempont. Válasszon olyan modellt, amely kényelmesen elfér és hordozható. Egy átlagos elektromos roller maximális teherbírása 100 kg körül mozog, de elektromos roller 120 kg és 140 kg-ig képes utast szállítani. 

  5. Biztonság: Ellenőrizze az e-roller biztonsági funkcióit, mint például a féket, a világítást és az ütközésvédelmet.

  6. Ár: Az elektormos roller ár is fontos tényező lehet. Keressen az olyan modellt, amely megfelel a költségvetésének, de ne feledkezzen meg arról sem, hogy az olcsóbb modell általában kevesebb funkcióval és rosszabb minőséggel rendelkezik.Az elektromos rollerek jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik elektromos roller lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel az elektromos roller árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg

Aprilia elektromos roller eSR2 EVO (AP-MO-210003) Akkufeszültség 48 V Maximális hatótávolság 50 km Maximális sebesség 25 km/h Motor...

394.790 Ft
394.790 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz