Azonosító: 15068

Perforált frissentartó fólia vékony Rollbox 100 db grill mintás

690 Ft
db
Egységár: 6,9 Ft/db

 

drPACK perforált frissentartó fólia, vékony Rollbox 100 db, grill mintás


​A Rollbox frissentartó fólia rendkívül könnyen kezelhető: segítségével megőrizheti az ételek frissességét, ízét, ugyanakkor a légmentes zárásnak köszönhetően a hűtőben tárolt ételek nem vesznek át más illatot, nem lesznek hűtő-szagúak. Kimondottan alkalmas különféle élelmiszerek (pl.: húsok, zöldségek, készételek, stb..) csomagolására, hűtőben vagy azon kívüli tárolására. Fagyasztóban is használható.

Környezetbarát polietilén fóliából készül és kimagaslóan jó nyúlási és tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, továbbá megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak is.
 
drPACK Rollbox frissentartó fólia vékony tartó tok + frissentartó fólia, a Rollbox frissentartó vékony fólia termékcsaládhoz használható: ha kifogy belőle az induló 100 lapos frissentartó fólia tekercs, a vékony tartó tok kupakjának levételével, mindössze 4 mozdulattal újra tölthető a Rollboxfrissentartó fólia utántöltővel. Az utántöltő behelyezésekor ügyeljen a fólia forgásirányára, melyet nyíl jelöl a tartó tokon.
 
frissentartó fólia méretei: 100 lapos, 45 méter hosszú, 290 mm széles, 450 mm-enként perforált, tekercselt, átlátszó, háztartási, frissentartó fólia, mintás tartó tokkal. 
Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot!
 
A ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!
 
frissentartó fóliát ismerheti még az alábbi neveken is: konyhai csomagoló fólia, élelmiszercsomagoló fólia, habtálca fólia.

Több szöveg

Méretek

  • Vastagság: 9µ
  • Hosszúság: 45 m
  • Szélesség: 43 mm
  • Magasság: 307 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.16

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
drPACK - Rollbox

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz