Azonosító: 04066

Bosch GMS 120 fémkereső, vezetékkereső (0601081000)

42.990 Ft
27.690 Ft
Megtakarítás: 15.300 Ft
552
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
552
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GMS 120 keresőműszer a kategória legmegbízhatóbb multifunkcionális keresője. A vezetékkereső az automatikus kalibrálás által valamennyi tárgyat megtalálja, és elkerülhetők vele az alkalmazási hibák. A mélyebben található tárgyak helymeghatározásában is segítségünkre lehet, maximum 120 mm-ig. A három színű LED- fénygyűrűnek köszönhetően még megbízhatóbb a keresés, mutatja a tárgy középpontját, középpont kereső skálát, valamint az anyagtulajdonságokat is. Megvilágított kijelző révén az eredmények jobban láthatóak és jobb a megjelenése. A jelölőnyílás LED- fénygyűrűvel van ellátva. A vezetékkeresőnek három észlelési üzemmódja van:
1: Szárazépítés üzemmód
2: Fémkeresési üzemmód
3: Elektromos vezetékek üzemmód
Felderíthető anyagok: műanyag csövek, vastartalmú fémek, nemesvas fémek, faalap szerkezetek és feszültség alatt álló vezetékek. Kikapcsolási automatikája kb 5 perc.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 200 mm
 • Szélesség: 85 mm
 • Magasság: 320 mm

Műszaki adatok

 • Max. befogási mélység, acél: 120 mm
 • Max. befogási mélység, vörösréz: 80 mm
 • Max. befogási mélység, elektromos vezetékek: 50 mm
 • Max. befogási mélység, fa: 38 mm
 • Tulajdonságok: Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP 54
 • Súly (kg.): 0.27

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Csuklószíj, Védőtáska, 1 x 9 V 6LR61 (blokk) akku

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz