2x SuperShop pont
 

Azonosító: 00607

Bosch PKP 18 E ragasztópisztoly (0603264508)

12.820 Ft
9.615 Ft
Megtakarítás: 3.205 Ft
192
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
192
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch PKP 18 E ragasztópisztoly használata lehetővé teszi a tartós kötések elérését és a tiszta munkavégzést. A ragasztópisztoly ​Bosch konstans elektronikával felszerelt, a változatlan munkahőmérsékletet és a gyors üzemkészséget az elektronikus szabályozású fűtőelemek biztosítják. A célzott, folyamatos felhordás és az optimálisan érezhető adagolás mechanikus előtolással érhető el. A Bosch PKP 18 E ragasztópisztoly tisztán működik, a 
csöpögésgátló retesszel biztosított az után csöpögés elkerülése. A kezelőbarát ragasztópisztoly támasztókengyellel is rendelkezik, így a készülék stabilan lerakható. Tartozék: 1 db ragasztórúd. A Bosch PKP 18 E ragasztópisztoly barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Ragasztási teljesítmény: 20 g/perc
  • Olvadóragasztó átmérő: 11 x 45 – 200 mm
  • Súly (kg.): 0.45
  • Gép súlya (kg.): 0.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz