Azonosító: 05966

Dremel 940 ragasztópisztoly (F0130940JA)

10.990 Ft
109
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
109
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​Dremel 940 ragasztópisztoly.
A Dremel ragasztópisztolya kiváló választás otthoni barkácsoláshoz, különféle kreatív ajándékok elkészítéséhez. A 940 magas hőmérsékletű (195 °C), csepegtetés szabályozóval ellátott ragasztópisztoly. A készülék precíziós heggyel van felszerelve.

Vezetéke eltávolítható, 5 perc erejéig bárhol használható tápfeszültség nélkül. Rendelkezik T-markolattal, stabil talppal és kihajtható támasztékkal, így kényelmi funkciói is magas fokúak.

Ideális barkácsolási feladatokhoz a ház körül, például bútorjavításhoz, fa és kerámia ragasztásához.
A ragasztórúdjának átmérője 11 milliméter.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 200 mm

Műszaki adatok

  • Hőmérséklet: 195 °C
  • Feszültség és frekvencia: 100 - 240 V
  • Súly (kg.): 0.3
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: ​3x Dremel 11 mm-es, többfunkciós, magas hőmérsékletű ragasztórúd
    Használati útmutató

Dremel

A Dremelt 1932-ben A.J. Dremel alapította, aki a világ első multifunkciós szerszámát mutatta be. A vállalat napjainkban sokoldalú szerszám rendszerek tervezésén és gyártásán dolgozik. A legkiválóbb minőségre törekszik, olyan vevők kedvében járva, akik sokféle kéziszerszámot, barkács- és hobbieszközt vesznek kezükbe házuk belső és külső karbantartásához, vagy akár olyan feladatokhoz, mint a járműszerelés, famegmunkálás, modellezés vagy egyéb kreatív ötletek megvalósítása, az ötvösmunkától a gravírozásig. A Dremel fő termékvonalát olyan kompakt, precíz sokoldalú termékek alkotják, mint például a multifunkciós szerszámok, spirálvágó rendszerek, ragasztópisztolyok és számos egyéb eszköz. Minden termék tartozékokkal és kiegészítőkkel kapható, így a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők. 1993 óta a Dremel a Bosch csoport tagja, amely képviseletei csaknem 50 országban találhatók meg.

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz