Azonosító: 11854

Sütőpapír vágókéssel vastag Rollbox 28 m, hajtott csoki mintás

2.190 Ft
db
Egységár: 78,18 Ft/m

​A drPACK sütőpapír vágókéssel, vastag Rollbox 28 méteres, hajtott csoki mintás termékben a sütőpapír nagy hőállóságú, vékony, nagyszilárdságú, ún. pergamenpótló alappapírból készül. A ragadás-mentességet a mindkét oldalára egyenletesen, vékony rétegben, igen kis mennyiségben felhordott, formaleválasztó hatású szilikon olaj biztosítja.
Használata a következő előnyökkel jár:- nem kell a tepsit zsírozni, olajozni,- nem kell a tepsit tisztítani,- tetszés szerinti hossz vágható le,- az étel nem ragad le,- az étel tisztán válik el a papírtól,- az étel egyenletesen barnul alul és felül,- az étel alsó oldala is ropogós és porhanyós lesz.
drPACK sütőpapír alkalmazása semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent, az étel ízére, illatára semmilyen hatással nincs. A szilikonos sütőpapír megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak.
Használata a vágókésnek köszönhetően rendkívül egyszerű: csak húzza ki a kívánt hosszt a szilikonos sütőpapírból, majd a vágókés segítségével egyszerűen vágja le.A vágókést és a hozzá tartozó vágósínt megtalálja a csomagolásban: vegye ki és ragassza fel a tartó tok megfelelő helyére - gyerekjáték az egész!
A szilikonos sütőpapír méretei: 28 méter hosszú, 380 mm széles (a tartó tokban félbehajtott állapotban van a szilikonos sütőpapír), felragasztható vágókéssel és vágósínnel, mintás tartótokkal. Magyar fejlesztésű, magyar termék, mely meghódította a világot! A ROLLBOX rendszer előnye, hogy az egyes darabjai, a tartó tokok, praktikus és esztétikus kivitelben készülnek, így otthon sem kell eldugni őket a fiók mélyére, sőt: az eddig még soha nem tapasztalt könnyedséggel kezelhető csomagoló-fóliák a konyha díszeként, folyamatosan kéznél lehetnek!

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 28 m
  • Szélesség: 88 mm
  • Magasság: 223 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.54

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz