Azonosító: 46797

Tefal sütő tálca 38x28 cm (J5547002)

6.190 Ft
db

 

Tefal sütő tálca 38x28 cm (J5547002)

A Tefal La Recyclée sütőlap a tökéletes eredmények és a hosszútávú teljesítmény kombinációja és környezetbarát kivitellel rendelkezik.

A Franciaországban gyártott Tefal termékek garantáltan PFOA-, kadmium- és ólommentesek, és francia szakértelemmel és kézművességgel készülnek. Az újrahasznosított alumínium előállítása akár 90%-kal kevesebb energiát igényel, mint az elsődleges alumínium. És mindez kompromisszummentes minőségben.

Tökéletes választás a konyhába, amely kíméli a környezetet, és biztosítja a könnyű tisztítást.

A tapadásmentes felületű sütőlap biztosítja kedvenc desszertjeid és még sok más étel tökéletességét.

 

Tulajdonságok:

  • Sütőtálca – sekély, 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült, tartós tapadásmentes felület, egyenletes hővezetés, könnyű kibillentés és tisztítás.
  • hőállóság 230 °C-ig, 
  • mosogatógépben mosható,
  • méret: 38 × 28 × 1,7 cm, 

Méretek

  • Űrtartalom (liter): 0
  • Szélesség: 38 cm
  • Mélység: 28 cm

Műszaki adatok

  • Anyaga: aluminium, tapadásmentes bevonattal
  • Edény típusa: Sütőtál
  • Súly (kg.): 0.51

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Tefal

A Tefal, egy francia vállalat, amelyet 1956-ban alapítottak, maga mögött tudhat egy impozáns történelmet, mint a konyhai eszközök és háztartási kisgépek egyik vezető szállítója világszerte. Meghatározó szerepet játszott a nem-stick, vagyis tapadásmentes technológia elterjesztésében a háztartási konyhai eszközök piacán. A márka széleskörűen ismert olyan termékkategóriákban, mint a Tefal serpenyő és Tefal edények, amelyek a konyhában az egyszerű és praktikus főzés élményét nyújtják, miközben minimalizálják az ételekhez való ragadást és megkönnyítik a takarítást.

A Tefal edények kiváló minőségükkel és hosszú élettartamukkal érdemelték ki a fogyasztók bizalmát. Az innováció és a design mindig is a márka szívügye volt, és ez érzékelhető az olyan termékekben, mint a Tefal kenyérsütő, amely az otthoni kenyérsütés élményét hozza el a konyhákba egy egyszerűen használható és megbízható eszköz formájában. A Tefal forrólevegős fritőzek is a márka elkötelezettségét tükrözik az egészséges és ízletes ételkészítés iránt, a hagyományos fritőzökkel szemben kevesebb olajat használva, így egy egészségesebb alternatívát kínálva.

A Tefal vasalók a megbízható teljesítmény és az időtálló design ötvözésével nemcsak hatékonyak, hanem egyben tartós háztartási eszközök is. A gőzvasalók, gőzállomások és a vasalódeszkák széles választéka garantálja, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő modellt.

A Tefal nemcsak az ételkészítésre, hanem a háztartás más területeire is kínál megoldásokat. Például a Tefal palacsintasütő biztosítja, hogy a tökéletesen vékony és egyenletes palacsinták elkészítése mostantól mindenki számára lehetséges legyen, minimális erőfeszítéssel.

Az elismerés, amely a Tefalt körülveszi, részben a márka kiváló minőségének, részben pedig az innovatív és fogyasztóbarát termékfejlesztésnek köszönhető. Ezzel a márka biztosítja, hogy az ügyfelek ne csak kiváló minőségű termékeket kapjanak, hanem azok használata közben valóban örömüket lelhessék az ételkészítésben és a háztartásban. A Tefal azt a célt tűzte ki maga elé, hogy segítse az embereket a mindennapi életben, és ezt a számtalan pozitív visszajelzés és a termékek iránti hűség is igazolja. Így nem csak egy terméket, hanem egy megbízható társat választasz a mindennapokhoz, amikor Tefal termék mellett döntesz.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz