Kerti kéziszerszámok

A megfelelő kerti szerszámok beszerzésével időt és fáradtságot takaríthat meg. Ma már mindenki számára elérhetők a kiemelkedő minőségű kerti szerszámok. A legtipikusabbak a gereblye, az ásó, a lapát, a lombseprű és a csákány. De nem hiányozhatnak egyéb alapvető kertészeti szerszámok sem, mint például a metszőolló, sövényvágó olló, vagy a sarló. Kisebb területen még mindig jobban megéri sarlózni a füvet és a gazt, mint fűnyíró gépet használni. Az is előfordulhat, hogy olyan helyen kell dolgoznunk, ahol a gép nem is fér hozzá rendesen a területhez. Időszakos növényvédelmi munkálatokhoz szükség van kézi permetezőre - webáruházunkban ilyen is vásárolható.

A fák lombozásához szükség lehet lyukfűrészre, vagy lombfűrészre. Ha fel kell darabolni a fát szükség lesz speciális hasítófejszére. Ez abban különbözik a klasszikus fejszétől, hogy fején egy speciális, ék alakú szélesítés van, amely jól repeszti a darabolt fákat. A hasítófejsze feje emiatt nem is szorul be a rönkbe. A fák metszéséhez alkalmazhatók a különböző nyomatékú ágvágók.

A kerti szerszámok – gereblye, csákány, ásó, lapát, lombseprű – nemcsak egyben kaphatók, vehetünk külön fejet is, ha a nyél még használható állapotban van. 

A Kerti kéziszerszámok nagy része raktárkészleten van, így rendkívül rövid határidővel tudjuk szállítani otthonába, egyes termékek esetében, akár a megrendelés napján is át tudjuk adni a futárszolgálat részére.

Kerti kéziszerszám vásárlásával a PrimaNeten SuperShop pontokat is gyűjthet!

Kísérje figyelemmel akcióinkat is, időszakosan Kerti kéziszerszámok akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Amennyiben további kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerült kérdésére és segítenek megfelelő Kerti kéziszerszám kiválasztásában.

Több szöveg
5 termék

Extol Premium tartalék biztosító retesz, műanyag (8872191) 8872105, 8872107, 8872108 metszőollókhoz

14 Ft
20 Ft
14 Ft

Extol gyomláló nyél nélkül, műanyag görgős, festett fém (975000) 2 db 50mm görgő, csapágyas nyél átmérő: 25 - 29 mm...

1.813 Ft
2.590 Ft
1.813 Ft

Üvegszálas nyelű hasító fejsze 1,4 kg súlyú, nyelezett. A szerszám hossza 710 mm. A hasító fejsze formatervezett,...

5.173 Ft
7.390 Ft
5.173 Ft

​ Kalapácsnyél 36 cm-es 0,5 kg-os kalapácshoz . A szerszám biztonságos rögzítése céljából a fej kialakítása...

630 Ft
900 Ft
630 Ft

Metszőolló 21cm-es alumínium. Könnyed vágás 15 mm ágvastagságig, ergonómikus markolat. Tapadásmentes bevonatú penge, cserélhető alkatrészek.

1.463 Ft
2.090 Ft
1.463 Ft
Oldal tetejére
Kert - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz