Azonosító: 18473

SAL Autórádió és MP3/WMA lejátszó VB 3100

12.690 Ft
126
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
126
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

SAL Autórádió és MP3/WMA lejátszó VB 3100. A termék segítségével létrehozható vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat mobiltelefonnal és táblagépekkel egyaránt. Az autórádió segítségével kezelheti telefonja zenelejátszó funkcióját. A rádió képes a szöveges kijelzőn megjeleníteni a telefonhívás adatait, angol nyelven bemondja a hívószámot. Kihangosítva, a telefon érintése nélkül kezdeményezhet hívást.

18 FM rádióállomás tárolására alkalmas. Remekül olvasható kék LED kijelzője, kikapcsolt állapotban is jelzi az időt. A rádió könnyen kezelhető. A lejátszási módok között megtalálhatja a véletlen sorrendben való lejátszást, az ismétlést és a dal bemutatást. Az USB aljzat biztonságáról billenő védőfedél gondoskodik. Az állomás keresés kézi- és automatikus módon is elvégezhető. 

Az autórádióhoz tartozik egy távirányító (CR2025, 3V gombelem, tartozék), ami a kényelmes kezelést szolgálja. Háromféle hangzás beállítással rendelkezik: EQ, loudness és hangszín. Hi-Fi hangszóró kimenete 4 X 45 W. 3,5 mm Aux bemenet segíti a hordozható készülékek csatlakozását. A rádióhoz csatlakoztathat erősítőt és mélysugárzót a 4 db RCA aljzat segítségével. A készülék MP3 és WMA formátumú zeneszámok lejátszására is alkalmas. Az autórádió rendelkezik SD kártya aljzattal.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Közlekedés
SAL

SAL

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz