Palackos gáztűzhely

A palackos gáztűzhely olyan főzőberendezés, amely a pb (propánbután) palackban tárolt gáz segítségével működik. A pb palackos tűzhely gyakran használatos kempingezésnél, utazások során vagy olyan helyeken, ahol nincs könnyű hozzáférés a hagyományos gázvezetékhez. A palackos gáztűzhelyek rendelkezhetnek egy vagy több égővel is, amelyeket a palackból származó gáz táplál. Az égők (gázrózsák) lángja szabályozható, így lehetőség van a főzés hőmérsékletének és intenzitásának szabályozására. A gáztűzhelyek palackos verzióban általában könnyűsúlyúak, hordozhatók és könnyen használhatók. A pb palackos gáztűzhely használata előtt fontos ellenőrizni a palackos gáz állapotát, biztonsági előírásokat betartani és megfelelően kezelni a gáztűzhelyt. A palackos gáztűzhely ideális kültéri főzéshez kempingezéskor vagy akár egy nagyobb kertben is, olyan helyeken, ahol nincs a közelben könnyen elérhető elektromos áram vagy gázvezeték. Ügyeljen rá, hogy a palackos gáztűzhelyek használata biztonságos környezetben és megfelelő gondossággal történjen. Fontos figyelembe venni a tűzvédelmi előírásokat, a szellőzést és az éghető anyagok távolságát a tűzhelytől.

 

Miért használjon palackos gáztűzhelyet?

A palackos gáztűzhelynek számos előnye lehetséges. 

  1. Hordozhatóság: A pb palackos gáztűzhelyek könnyűek és hordozhatók, így ideálisak utazáshoz, kempingezéshez vagy olyan helyekre, ahol nincs könnyű hozzáférés a hagyományos gázvezetékhez. Mivel a palackos gáztűzhelyeket gázpalackról táplálják, lehetővé teszi a főzést olyan helyeken, ahol nincs gáz- vagy áramellátás.

  2. Szabályozhatóság: A gáztűzhely palackos verziójának lángja könnyen szabályozható, így könnyen állítható a főzés hőmérséklete és intenzitása. Ez lehetővé teszi a pontosabb és precízebb főzést.

  3. Tartósság: A palackos gáztűzhelyek általában strapabíróak és tartósak. Jól bírják a kültéri környezetet és a különböző időjárási körülményeket.

  4. Költséghatékony: A pb palackos gáztűzhelyek használata általában költséghatékonyabb lehet hosszú távon, mivel nem igényelik a gázvezetékhez vagy elektromos áramhoz való csatlakozást. A gázpalackok cseréje pedig általában kedvezőbb áron elérhető.

  5. Könnyű használat: A PB palackos gáztűzhelyek könnyen kezelhetők és használhatók. Az izzítórendszer gyorsan és megbízhatóan gyújtja meg a gázt, így nincs szükség hosszas előkészületekre vagy komplex műveletekre a főzés megkezdése előtt.


A palackos gáztűzhelyek jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.


Amennyiben kérdése van, melyik pb palackos gáztűzhely lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a palackos gáztűzhely árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
3 termék

Hunor PB gázpalackos gáztűzhely , fehér, fémtetővel, 50x60cm (FS5401MXZW LPG) Főzőfelület 4 gáz égő beépített lángőrrel...

84.990 Ft
84.990 Ft

Samus PB-gáz üzemű tűzhely 4 égős, 50 cm, fehér (SM450ABS) . A főzőlapokon található biztosítékoknak köszönhetően a Samus tűzhely...

76.990 Ft
76.990 Ft

Samus PB-gáz üzemű tűzhely 4 égős, 50 cm, szürke (SM450BSSSZRK) A Samus tűzhely használata egyszerű, az egyes gombok és specifikációk...

85.990 Ft
85.990 Ft
Oldal tetejére
Tűzhelyek, sütők - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz