Nyomásszabályozók, szettek gázpalackhoz

Minőségi gáz nyomásszabályzók, nyomáscsökkentők, reduktorok széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában többféle PB gáz reduktor, megbízható gáz nyomáscsökkentők és nyomásszabályzók találhatók különböző kivitelben. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk. Válasszon igényei szerint gáz nyomásszabályzók, nyomáscsökkentők, reduktorok kínálatunkból.

Néhány infó a termékek használatához: 

PB-gázpalack nyomásszabályzók és nyomásszabályzó szettek a háztartási palackba töltött pébégáz nyomását csökkentik le a készülék működéséhez megfelelő kimeneti nyomásértékre. Több hosszúságban, 80, 100, valamint 200 centiméteres csőhosszal kínálunk PB-gázpalack nyomásszabályzókat, nyomáscsökkentőket és szetteket. Olyan nyomásszabályzót is talál nálunk, amelyet gyorscsatlakozóval építettek egybe. A webáruházban megrendelhető PB-gázpalack nyomásszabályzó szettek olcsóbbak, mint ha külön-külön vásárolná meg az egyes elemeket. Nyomáscsökkentőt választhat minden, a háztartásokban gyakran használt palacktípusokhoz, így a 11,5 kilogrammos PB-gázpalackhoz is. Minden nyomásértékhez megtalálja a megfelelő méretezésű PB gázpalack nyomásszabályzókat és szetteket. A nyomáscsökkentők lehetnek fix kimeneti értékűek, vagy állítható nyomásszabályzók. Egyes szettek nanométerrel vannak felszerelve, amelyen követhető a pontos nyomás. A pébégáz tömlővel kiegészített készletekkel olcsón hozhatja létre a gázkészülékek működtetéséhez szükséges nyomást.


További infók a rendeléshez: 

A gáz nyomásszabályzók, nyomáscsökkentők, reduktorok jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik nyomásszabályzó és nyomásszabályzó szett, nyomáscsökkentő, reduktor gázpalackhoz lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos leárazásainkról sem. Kísérje figyelemmel a ház nyomásszabályzó és nyomásszabályzó szett, gáz nyomáscsökkentő, reduktor árakat és akciókat, termékeink időszakosan kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
7 termék

A Landmann nyomáscsökkentő 30 mbar (1036) PB palackhoz csatlakoztatható. A nyomáscsökkentő a PB gázpalackokba töltött pébégáz nyomást csökkenti le 30 mbar kimeneti nyomásértékre.

3.890 Ft
3.890 Ft

A nyomásszabályozó készlet tartalmazza a gyárilag beszabályozott nyomáscsökkentőt, 1 m hosszú speciális műanyagköpenyes...

3.690 Ft
3.690 Ft

A nyomásszabályozó készlet tartalmazza a gyárilag beszabályozott nyomáscsökkentőt, 1,2 m hosszú speciális műanyagköpenyes...

3.890 Ft
3.890 Ft

A nyomásszabályozó készlet tartalmazza a gyárilag beszabályozott nyomáscsökkentőt, 3 m hosszú speciális műanyagköpenyes...

4.690 Ft
4.690 Ft

Gáznyomáscsökkentő 3 kg/h 30 mbar W21,8 x 1 14" / 3/8" BM

5.090 Ft
5.090 Ft

Perfect Home nyomáscsökkentő készlet 30 mbar (13465) Tartalma: 1 db nyomáscsökkentő, 1 db PB gáztömlő, 2 db tömlőbilincs Anyaga: tömlő:...

3.590 Ft
3.590 Ft

A RECA 694, 50 mbar, tömlővéges nyomáscsökkentő a háztartási palackba töltött PB-gáz nyomását csökkenti le 50 mbar kimeneti nyomásértékre.

3.190 Ft
3.190 Ft
Oldal tetejére
Gázszerelvények - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz