Prímaenergia PB gázpalackok és töltetek

Minőségi gázpalackok, PB gázpalackok és töltetek széles választékban szakáruházunkban! Ebben a kategóriában PB gázpalackokat talál 11kg-tól 25kg-os kiszerelésben.

Az gázpalackok, PB gázpalackok és töltetek jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket Prímafutár szolgáltatásunkkal. Ha gázpalackok cseréjére házhozszállítással, üres palackok elvitelére, töltésére van szüksége akkor is Prímafutár szolgáltatásunkat veheti igénybe.

Amennyiben kérdése van, melyik gázpalack, PB gázpalack és töltet lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Több szöveg

Akár palackkal együtt is! A palacktest ára: 49.990 Ft A ​Gastro Maxi 23 kg-os PB-gázpalack, gyorscsatlakozóval felszerelve. Kerti programokhoz,...

17.760 Ft

.

.

.

 

Akár palackkal együtt is! A palacktest ára: 49.990 Ft A háztartási 23 kg-os maxi PB-gázpalack sokrétű felhasználási lehetősége:...

17.760 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz