Gázkonvektorok

Minőségi konvektor kínálat megbízható gyártóktól a Primanet Szakáruházban! Gázkonvektorok széles választékával várjunk minden látogatót. Ebben a kategóriában többféle gázkonvektor, például a népszerű FÉG konvektorok és FÉG parapetes konvektor, egyéb parapetes gázkonvektorok, modern gázkonvektorok találhatók különböző kivitelben. Csökkentse fűtés-melegvíz költségeit a megfelelő eszközökkel. Figyelje meg, milyen arányban áll össze a villanyra, gázra költött kiadásai, és válasszony olyan terméket, ami ellensúlyozza a túlfogyasztást. Kizárólag megbízható márkák termékeit forgalmazzuk, válogasson igényei szerint gázkonvektor kínálatunkból.

A konvektor egy olyan fűtőberendezés, amely a levegő konvekciós áramlását használja a fűtött helyiség felmelegítésére. A hőtermelés a hőelem belsejében történik, amely felmelegíti a hideg levegőt, mielőtt az a készülék felső részén kiáramlik, miközben a hidegebb levegő a készülék alján szívódik be. Ez a folyamat hőátadással melegíti a környező teret. A gázkonvektor egy speciális típusú konvektor, amely gázt használ a hőtermelésre, de szakáruházunkban elektromos konvektorok is megtalálhatók. Nézzen szét gázkonvektor kínálatunkban, illetve további gázüzemű fűtőtestek között is nézelődhet.

 

A gázkonvektor előnyei

A gázkonvektor a kényelem, gazdaságosság és a hatékony meleg kifejlesztésének ötvözete. A modern otthonokban egyre többen választják ezt a fűtési módot, ami nem csak a magas fokú hőleadásnak, hanem a rendkívül gazdaságos működésnek köszönhető. De mi is pontosan a gázkonvektor, és milyen előnyöket kínál az otthonok számára?

Először is, a gázkonvektor különféle típusai kielégítenek minden igényt. Legyen szó a hagyományos FÉG konvektorokról, amelyek már évtizedek óta jelen vannak a piacon és magas minőségükkel, valamint megbízhatóságukkal kitűnnek; vagy a parapetes konvektorokról, amelyek kiválóan integrálódnak az otthonok belső tereibe, anélkül, hogy túlzottan dominálnának a térben; vagy a legújabb, modern gázkonvektorokról, amelyek a legújabb technológiával, korszerű kialakítással és energiahatékony működéssel rendelkeznek.

Az egyik legnagyobb előnye a gázkonvektornak, hogy az azonnali hőkibocsátást biztosít, és képes a szoba hőmérsékletét gyorsan és hatékonyan elérni kívánt szintre emelni. A konvektor működése közben a hideg levegőt magába szívja, felmelegíti, majd azt visszaadja a helyiségbe, így biztosítva a folyamatos és egyenletes hőmérsékletet. Az energiahatékony működés miatt a gázkonvektorok nemcsak kényelmet, hanem jelentős megtakarítást is kínálnak a felhasználóknak.

A gázkonvektor árak tekintetében a választék széles, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő terméket. A konvektor árak a konvektor típusától, teljesítményétől és a beépített extra funkcióktól függően változnak. Fontos megjegyezni, hogy a gázkonvektor árak nemcsak a beruházás kezdeti költségét tükrözik, hanem a hosszú távú gazdaságosságot is, amelyet a készülék használata során tapasztalhatunk.

Összefoglalva, a gázkonvektor azok számára ideális választás, akik gyors, hatékony és gazdaságos megoldást keresnek otthonuk fűtésére. A különböző típusú konvektorok, legyen az a hagyományos FÉG, a diszkrét parapetes vagy a modern változat, biztosítják, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet saját igényeihez mérten. A gázkonvektor árak pedig az érték és a minőség tökéletes egyensúlyát kínálják, ami hosszú távon is megtérülő beruházást jelent.

Parapetes gázkonvektor

A parapetes gázkonvektor egy olyan fűtőberendezés, amely gázzal működik, és a falra, általában ablakok vagy ajtók közelében, a parapet fölött van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy a konvektor hője közvetlenül az ablak vagy ajtó felületére irányuljon, csökkentve ezzel a hideg bejutását a helyiségbe. A parapetes gázkonvektor hatékony lehet a helyiségek gyors felfűtésére. 

A FÉG parapetes gázkonvektor a magyar FÉG cég által gyártott típus. A FÉG híres a minőségi fűtési és gázkészülékekről, és a parapetes gázkonvektorok is ezen hagyomány részét képezik. A FÉG parapetes gázkonvektor előnyei között szerepel, hogy energiatakarékos, megbízható és könnyen kezelhető. Továbbá, ezek a készülékek általában modern gázkonvektor designnal rendelkeznek, illeszkedve a legtöbb otthoni dekorációhoz. 

A parapetes gázkonvektorok, különösen a FÉG termékek, ötvözik a funkcionalitást és az esztétikát, egyben hatékony megoldást kínálva az otthoni fűtésre. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a telepítés és karbantartás szakértelmet igényel, és az ilyen típusú fűtési rendszerek nem minden otthoni helyzetben lehetnek ideálisak. Az egyik jelentős előnye, hogy a parapetes elhelyezkedés lehetővé teszi a hideg levegő hatékony blokkolását és a hő szétosztását a helyiségben. Emellett a FÉG konvektorok gyakran rendelkeznek olyan további funkciókkal, mint a termosztátikus szabályozás, ami automatikusan szabályozza a hőmérsékletet a kívánt szinten, ezáltal növelve a kényelmet és csökkentve az energiafogyasztást.

 

FÉG konvektorok


A FÉG gázkonvektorok két részből állnak, az egyik a fűtőpanel, amely a lakásban helyezkedik el, a másik a parapet, amelyen keresztül a konvektor a friss levegőt nyeri az égéshez és az égéstermék távozik a szabadba. A parapetek szükség esetén külön is megrendelhetők, ez a megoldás olcsóbb, ha nem kell az egész rendszert lecserélni. A FÉG parapetek két méretben választhatók, így különböző falvastagságú lakásokban is felszerelhetők.

A gázkonvektorok nem csak használati tárgyak, a lakás képéhez is nagyban hozzájárulnak, így a modern FÉG gázkonvektorok tervezésekor a kinézet is fontos szempont volt. Három családot választhatnak, Standard, Basic és Exclusive néven. Mint az elnevezésből is látszik, a FÉG Exclusive konvektorok nemcsak műszaki teljesítményük és a versenytársakhoz képest olcsóbb áruk miatt szerethetők, hanem azért is, mert elegáns formájukkal, színvilágukkal is vonzzák a tekintetet. További előny, hogy a FÉG konvektorok könnyen tisztán tarthatók.

A Vara-FÉG gázkonvektorok fényezése hőálló zománccal készült, így nem pattogzik le. A konvektorok hődobja nem hegesztéssel készül, így a hőmérsékletingadozás által kiváltott pattogó hang alig észrevehető. Minden FÉG konvektor magyar fejlesztésű, időtálló és megbízható termék.Amennyiben kérdése van, melyik konvektor lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a konvektor árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
4 termék

Fég ZEUS F8.50 F ERP Parapetes Gázkonvektor , fehér A fűtéstechnika területén, Magyarországon egyedi fejlesztésű termék, amely...

249.990 Ft
249.990 Ft

​ Hunor HDU-3 DK parapetes gázkonvektor Teljesítmény 3 kW Gázfajta G20 Gázfogyasztás max. terhelésen 0,3 m³/h Szín Fehér...

129.890 Ft
129.890 Ft

​ Hunor HDU-5 DK parapetes gázkonvektor Teljesítmény 5 kW Gázfajta G20 Gázfogyasztás max. terhelésen 0,5m³/h Szín Fehér...

142.890 Ft
142.890 Ft

Hunor SDU-3 DK parapetes gázkonvektor A Hunor SDU-3 DK parapetes gázkonvektor gazdaságos fűtési megoldást nyújt a hideg napokban, hiszen...

139.990 Ft
139.990 Ft
Oldal tetejére
Gázfűtés - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz