Azonosító: 06226

Honeywell szén-monoxid (CO) vészjelző + reléegység SF340F

34.990 Ft
349
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
349
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

​​A Honeywell SF340F szén-monoxid vészjelző rádiófrekvenciás kommunikációval, vezeték nélkül telepíthető riasztó készülék. Kiválóan használható háztartási környezetben, valamint pl. lakókocsiban, hajóban is. A szén-monoxid érzékelő alkalmazható szabadon állóan, vagy falra, mennyezetre rögzítve is. A szén-monoxid riasztót ideális abba a helységben elhelyezni, ahol a tüzelőberendezés van, vagy közel ahhoz a helységhez, illetve minden olyan helységben, ahol van tüzelőanyagos fűtőberendezés!

A CO riasztó a szén-monoxid veszélyessé váló mértékben és ideig való jelenlétére figyelmeztet. A készülék akkor riaszt, ha egy adott időn keresztül folyamatosan egy bizonyos szén-monoxid koncentrációt észlel. Szabadalmaztatott szén-monoxid érzékelési technológia jellemzi, amely az emberi test reakciójához hasonlóan működik. Érzékeli és jelzi a tökéletlen égés következtében keletkezett CO jelenlétét, amely kazánokból, kandallókból, gázkészülékekből, illetve gépjárművekből eredhet.
Az SF340F hangjelzéssel, nagyméretű TESZT/NÉMÍTÁS gombbal felszerelt, az egység állapotát állapotjelző fényekkel jelzi. 
- A zöld áramellátás fény a megfelelő működést mutatja. 
- A piros riasztás fény a veszélyes CO-koncentrációt észlelését jelzi. 

A riasztási szintek: 50 ppm esetén 30-60 perc elteltével, 100 ppm esetén 10-40 perc elteltével, 300 ppm, vagy annál magasabb koncentráció esetén kevesebb, mint 3 percen belül.

A relé potenciálmentes kapcsolójelet ad (SPDT- váltóérintkezős), mely felhasználható riasztó központ bemeneteként, vagy a tüzelőberendezés kikapcsolására, illetve a gáz mágnesszelep kizárására. A relé max. 3A/ 230 Vac-al terhelhető és átkapcsol, ha a vészjelző riaszt, vagy teszt üzemben van. Ha a riasztási állapot megszűnik, a relé 90 másodperc elteltével visszaáll eredeti állapotába. A biztonsági 9 V-os elem hálózati áramkimaradás esetén is biztosítja a vészjelző tápellátását és üzemeltetését.

​A Honeywell SF340F szén-monoxid riasztó rongálásbiztos, a beépített akkunak köszönhetően. A zárt burkolat elősegíti a környezeti körülmények elleni védelmet. 
Az RF kapcsolat gyári beállítású a szobai egység és a relé egység között.            
​A Honeywell SF340F szén-monoxid vészjelző könnyen telepíthető, kezelhető és használható. 

  

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 65 mm
  • Szélesség: 170 mm
  • Magasság: 110 mm

Műszaki adatok

  • Tápforrás: Elem
  • Engedélyek és tanúsítványok: ​EN50291:2001
  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Az új szénmonoxid riasztókra öt év garanciát nyújtunk a vásárlás

pillanatától kezdve, ill. a készülék előlapján található lejárati
időpontig - a két időpont közül a korábban bekövetkezőt kell
figyelembe venni - rendes használat és karbantartás mellett a termék
anyag- és gyártási hibáira. Ez alatt az időtartam alatt a szénmonoxid
riasztó rendes használata és karbantartása mellett meghibásodott
anyag vagy gyártási hibás alkatrészeket a saját döntésünk alapján
kicseréljük vagy megjavítjuk. Semmilyen körülmények között nem
vállalunk felelősséget azon hibák miatt, amelyeket sérülés,
hanyagság, rendeltetésellenes használat, bármely módosítás
okozott, illetve ha azt tapasztaljuk, hogy a terméket megpróbálták
szétszerelni. Ha bármely probléma merülne fel az detektorral
kapcsolatban, akkor kérjük, lépjen kapcsolatba a forgalmazóval. 

Honeywell

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.
A vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.

Változatok

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz