Azonosító: 12214

Elsősegély felszerelés IV. típus (9995+)

23.490 Ft
234
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
234
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Az Elsősegély felszerelés IV. típus (9995+) rendeltetése, hogy baleset esetén a szakember érkezéséig is lehetőség legyen az elsősegélynyújtásra. Az elsősegély-felszerelés kötelező használatát munkahelyek esetében rendelet írja elő. Ez a termék az MSZ 13553 szabvány által meghatározott tartalmú munkahelyi elsősegély-felszerelés. A mentőláda megfelel a IV. kategória által támasztott követelményeknek: munkahelyek, üzemek részére 100 fő felett. Szavatosság: Steril kötszerek sterilitásukat 5 évig megőrzik, a sebfertőtlenítő oldat a gyártási dátumtól számított 3 évig használható fel. Így is ismerheti: Elsősegély doboz, mentőláda

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 2.44

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Munkahelyi

A steril kötszerek sterilitásukat 5 évig megőrzik, a sebfertőtlenítő oldat a gyártási dátumtól számított 3 évig használható fel. 
Ha 3 év után, a gyógyszertárban vásárolt sebfertőtlenítő szerrel pótolja a lejárt szert, további 2 évig használhatja az egész elsősegély felszerelést. Ebben az esetben ajánlott a gyógyszertári számla másolatát is az elsősegély felszereléssel együtt tárolni.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz