Azonosító: 54938

Levenhuk LabZZ SP20 csillagplanetárium, fehér (78768)

29.490 Ft
294
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
294
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Levenhuk LabZZ SP20 csillagplanetárium, fehér (78768)

Levenhuk LabZZ SP20 szürke csillagplanetárium távirányítóval. A készülék színes képeket vetít a csillagokról és csillagködről, mely minden világűrrajongót lenyűgöz majd. Két típusú kivetítés: lézer és LED. Egyszerű kialakításával bármilyen futurisztikus otthon belső terének kiegészítőjévé válik, és éjszakánként a csillagos égbolt egyedi hangulatát teremti meg szobájában. A többfunkciós készülék nagyszerű fotózásokhoz vagy közösségi hálózatokra való tartalomkészítéshez, valamint tematikus rendezvényen is jól jöhet.

A legjobb minőségű képek eléréséhez sötétben kapcsolja be a kivetítőt, lekapcsolt világításnál és behúzott függönyöknél. A készülék és a fal vagy mennyezet közti távolság 1,5–2 méter legyen, a vetítési felület pedig világos és egyszínű. A szürke LabZZ SP20 egyik előnye a távvezérlő funkció. Távirányítója elemekkel működik (külön megvásárolható). A kivetítések fényerejét és mozgását kedve szerint változtathatja.

 

Legfontosabb jellemzők:

Fényes kozmikus háttér kikapcsolódáshoz és szabadidős tevékenységekhez.
Csillagok és csillagköd színes lézer– és LED-kivetítése.
Mozgás– és fényerőszabályozás.
Távolról vezérelhető beállítások.
 

A készlet tartalma:

Csillagplanetárium
Távirányító
Hálózati adapter
Felhasználói kézikönyv

 

Műszaki adatok:

Vetítés típusa: statikus, dinamikus
Optimális vetítési távolság, m: 1.5 — 2
Vetítési terület, nm: akár 50
Módok: csillagos égbolt, ködök
Állítható paraméterek: kivetítés fényereje és mozgása
Távirányító: igen, távirányító mellékelve
Tápellátás: távirányító: AAA elemmel működik – 2 db (nem tartozék), csillagplanetárium: hálózati adapter 5 V, 1 A (tartozék)
Fényforrás típus: LED-ek, 523 nm lézer
Váz: műanyag

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.8
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz