Azonosító: 54875

Levenhuk Wezzer Cook MT60 főzési/sütési hőmérő (81396)

10.890 Ft
108
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
108
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Levenhuk Wezzer Cook MT60 főzési/sütési hőmérő (81396)

A Levenhuk Wezzer Cook MT60 hőmérő, amely két darab, rugalmas vezetékkel csatlakoztatott hőszondával rendelkezik, hasznos eszköz sütéskor és főzéskor egyaránt. Egyszerre mérheti meg két, különböző helyen készülő étel hőmérsékletét. Például, az egyik lehet a tűzhelyen, a másik pedig a grillen. A túlmelegedés elleni riasztás beállítási lehetőségének köszönhetően a hőmérő megmutatja, ha a hőmérséklet magasabb a kelleténél. Így megelőzhető, hogy a hús vagy a sütemény megégjen, vagy netalán túlzottan kiszáradjon. Beépített időzítővel is fel van szerelve.

A hőszonda fő funkciója klasszikus hőmérőként, hogy széles kőrű hőmérséklet-tartomány mérésére képes. Vészhelyzet esetén például a hagyományos lázmérő helyett megmérheti vele teste hőmérsékletét. Segítségével meghatározható a fürdővíz, valamint a beltéri vagy kültéri környezeti levegő hőmérséklete. Utazáskor a hőszondát magánál tartva ellenőrizheti a hordozható hűtőtáskában tárolt élelmiszerek környezeti feltételeit. Hasznosnak bizonyul továbbá a főzési hőmérsékletre kimondottan érzékeny teakészítés során.

A hőmérsékleti értékeket az eszköz a beépített, egyszínű, háttérmegvilágítással rendelkező képernyőn jeleníti meg. A szabályozó elemek alul találhatók meg: Használatukkal kiválaszthatja, melyik szondát és melyik mértékegységet szeretné alkalmazni (°F vagy °C).

Az eszköz két darab standard elemmel működik. Az energiatakarékos használat érdekében automatikus kikapcsoló funkcióval rendelkezik, mind a háttérvilágításhoz, mind pedig magához az eszközhöz is.

 

Főbb jellemzők:

Két darab hőszonda két különböző étel hőmérsékletének egyidejű megméréséhez.
Túlmelegedés esetén riasztás, amely megvédi az ételeket a megégéstől.
Nagy méretű, monokróm kijelző háttérvilágítással és éles kontrasztú számjegyekkel.
Elemről működik; jelzi, ha lemerülőben van az elem, valamint automatikusan ki tud kapcsolni.
A váz tartós ABS műanyagból készült.

 

A készlet a következőket tartalmazza:

Főzési/sütési hőmérő.
Felhasználói kézikönyv.

 

Műszaki adatok:

Felhasználás helye: beltéri, kültéri
Típus: hőszonda
Beépített funkciók: hőmérő
Kialakítás: digitális
Használat: otthoni használatra
Hőmérő (hőmérséklet)
Mértékegységek: °C, °F
Mérési tartomány beltéren: −50°C to +300°C (−58°F to +572°F)
Mérési tartomány kültéren: −50°C to +300°C (−58°F to +572°F)
Rendeltetés: riasztás túlmelegedés esetén, időzítő
Általános műszaki jellemzők
Képernyő típusa: egyszínű
Képernyők száma: 1
Tápellátás: 2 db AAA elem (a készlet nem tartalmazza)
Váz: nagy szilárdságú ABS-műanyag
Világítással: ✓
Kiegészítő: automatikus kikapcsolási funkció, alacsony töltésszint jelzése, szondaméret: 100 mm (kábelvezeték hossza 1 méter)

Műszaki adatok

  • Mértékegységek: °C, °F
  • Súly (kg.): 0.21
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz