Azonosító: 54859

Levenhuk Zeno Vizor G0 nagyítóüvegek 1,5x/2,5x/3,5x (70431)

2.990 Ft
db

 

Levenhuk Zeno Vizor G0 nagyítóüvegek 1,5x/2,5x/3,5x (70431)

A Levenhuk Zeno Vizor G0 nagyítóüvegek alapvető fontosságúak hosszú ideig tartó, finom nyomatokkal vagy kis tárgyakkal végzett munkához. A nagyító erősen rögzül a szemüvegkeretre, és lehetővé teszi, hogy a látómezőt mindkét szemmel figyelhesd. A nagyítóüvegek cserélhető lencsékkel vannak ellátva, amelyek nagyítása 1,5x és 3,5x közötti, és egy csíptetővel rögzíthetők.

A nagyítóüvegek használatát ajánljuk mindenkinek, aki kis részletek rögzítésével, kézimunkával, modellezéssel foglalkozik, óraszerkezettel vagy ékszerrel kapcsolatos munkát, vagy egyéb precíziós munkát végez. A Levenhuk Zeno Vizor G0 nagyítóüvegeket használhatod olvasáshoz, keresztrejtvényfejtéshez vagy levélíráshoz is. A nagyító bármilyen típusú szemüveggel használható. A csíptető puha anyaggal van bevonva, így nem okoz sérülést a kereten.

 

Műszaki adatok:

Optikai elemek anyaga: optikai polimerüveg
Lencseátmérő (méretek), mm: 75x30 (3 db)
Nagyítás foka, x: 1,5/2,5/3,5
Váz: műanyag
Használat: órajavítás/ékszerész
Kialakítás: fejrész, szemüvegkeret

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.09
Levenhuk

Levenhuk

A Levenhuk vállalat különböző tudományos eszközöket kínál, mint például teleszkópokat, nagyítókat, távcsöveket és mikroszkópokat. 
A Levenhuk távcsövek különböző méretűek és típusúak lehetnek, ideértve a digitális éjjellátó, egyszemes és kétszemes távcsöveket. Az eszközök használatának elsődleges célja az égbolt vagy a távoli objektumok közelebbi megfigyelése.
A Levenhuk mikroszkópok között megtalálhatók digitális és távirányítható típusok is. Ezek az eszközök a kis részletek megfigyelésre tervezettek, mint a sejtek vagy más mikroszkopikus elemek vizsgálatához.
A Levenhuk eszközei a megfizethetőségükről és jó minőségükről híresek, főként a tudományos kutatások, az oktatás területén használatosak, valamint hobbicélú kutatók számára készülnek.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz