Azonosító: 52762

Aqualing Aquachek vízelemző pH+Cl, 50db tesztcsík/csomag (VEL104)

5.090 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
Egységár: 101,8 Ft/db

Aqualing Aquachek vízelemző pH+Cl, 50db tesztcsík/csomag (VEL104)

Az Aquacheck klóros vízelemző használatával beállíthatja medencéje megfelelő klórtartalmát, ideális PH-értékét és lúgosságát. 
Ez az indikátorpapíros változat 50 db méréshez elegendő. Az indikátorpapírt mártsa a medencevízbe, majd olvassa le a kapott értékeket és hasonlítsa össze az ideálissal. A vízelemzővel a következő értékeket kapja meg: a víz pH-ját, szabad klór tartalmát, összlúgosságát (TA) és cianursavtartalmát / stabilitását (CA)

Mérési tartomány:
pH 6,2 - 8,4; mérési pontosság 0,3 pH-érték
Cl 0,5 - 10 mg/l; mérési pontosság 0,5-1,0 mg/l (ppm)
TA 0 - 240 mg/l; mérési pontosság 40 mg/l (ppm)
CA 0 - 300 mg/l; mérési pontosság 40 mg/l (ppm)

Amennyiben eltérést tapasztal az értékekben, a következő vegyszerek segítségével tudja azokat a megfelelő szintre beállítani:

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Aqualing

Aqualing

Az Aqualing egy elismert márka a vízkezelési és víztisztítási technológiák területén. Innovatív termékeikkel és hosszú távú megoldásaikkal a márka elkötelezett a tiszta, biztonságos és egészséges víz biztosítása iránt. Az Aqualing termékek között széles választékban találhatóak vízszűrők és vízlágyítók, melyek megbízható teljesítményt és tartósságot garantálnak.

Az Aqualing vízszűrő rendszerek az iparágban elismertek magas szűrési hatékonyságuk és a technológiai újításaik révén. A márka vízszűrői a vízben található szennyeződések, például klór, baktériumok és egyéb káros anyagok eltávolítására terveztek. Az Aqualing vízszűrők lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy tiszta és egészséges vizet fogyasszanak anélkül, hogy aggódnának a víz minősége miatt.

A vízlágyító rendszerek egy másik kiemelkedő termékkategória az Aqualing kínálatában. Ezek a rendszerek csökkentik a víz keménységét, ami hosszú távon védi a csöveket és a vízvezeték-rendszereket a káros lerakódásoktól. Az Aqualing vízlágyítók, a magas minőségű anyagok és a kiváló műszaki tervezés révén, hosszú távú, költséghatékony megoldást kínálnak a vízkeménység problémájára.

Az Aqualing továbbá olyan továbbfejlesztett technológiákat és termékeket kínál, mint az UV-lámpák és a reverz oszmózis rendszerek, amelyek további védelmet biztosítanak a vízzel kapcsolatos egészségügyi kockázatok ellen. Az Aqualing termékei nem csak a tisztább vízért dolgoznak, hanem a mindennapi élet kényelme érdekében is, mivel a tiszta víz növeli az otthoni berendezések élettartamát és csökkenti a karbantartási költségeket.

A Aqualing márka hírneve az egész iparágban elismert a magas minőségű, megbízható és hatékony vízkezelési megoldások terén. Az Aqualing termékek választéka biztosítja, hogy minden ügyfél megtalálja a vízminőség javításához szükséges ideális megoldást, legyen szó otthoni vagy ipari alkalmazásról. Az Aqualing elkötelezett a folyamatos fejlesztés és innováció iránt, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa a vízkezelés területén.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz