Préseléskor a ledarált terméssel feltöltjük a perforált palást és a középen elhelyezkedő gumimembrán közötti részt. A tető lezárása után víznyomással történik a préselés, melynek ideje alatt a nyomást egy mérőn lehet figyelni. Ha a nyomás 3,0 bar fölé emelkedik abiztonsági szelep kinyílik és a fölösleges víz a rendszerből kifolyik.
Mivel a darált gyümölcsöt nem felülről éri nagy nyomás, hanem a vízzel töltött membrán oldarról nyomja neki a perforált palástnak rendkívül kíméletes préselésre nyílik lehetőségünk, jó minőségű gyümölcslét és mustot kapunk.
A prés négy guruló lábra van szerelve, ezáltal rendkívül könnyen mozgatható. Perforált, rozsdamentes préskosara van, valamint egy természetes gumiból készült membrán.
Tulajdonságok:
A Gyümölcsdaráló és reszelő gép 4 lábon álló készülék, amely kézi hajtással működtethető az...
Az üvegből készült szeszfokoló az alkoholtartalmú folyadékok alkoholtartalmának mérésére alkalmazható eszköz. Az alkoholfokoló 0° - 100° között mér. Használata egyszerű, az alkoholtartalmú folyadék...
A Gyümölcsdaráló és reszelő gép 4 lábon álló készülék, amely kézi hajtással működtethető az ergonomikus kar segítségével. Daráló betétje rozsdamentes acélból készült. A gyümölcsdaráló és reszelő...