Azonosító: 52361

Bissell Icon Turbo 25V vezeték nélküli porszívó 3175N (1462000192)

99.990 Ft
999
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
999
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Bissell Icon Turbo 25V vezeték nélküli porszívó 3175N (1462000192)

  • A BISSELL® ICON TURBO™ 25V Li-Ion vezeték nélküli porszívó tökéletes megoldás az aktív családos otthonok számára.
  • A 400 W-os digitális motorral + Turbo funkcióval extra erős tisztítási élményt nyújt, akár 50 percig, alacsony teljesítményen, a szabadalmaztatott "gubancolódásmentes" kefehenger pedig aktívan megakadályozza, hogy a hajszálak takarítás közben a kefe köré tekeredjenek.
  • Az ICON TURBO™ továbbfejlesztett szegélytisztítással* rendelkezik, amely teljes szélességű takarítást biztosít, így könnyedén tisztíthat otthonának szélei és sarkai mentén. 
  • Sokoldalúan használható kézi porszívóként vagy hosszabbító elemmel, így a bútorokon és kárpitokon lévő szennyeződéseket is könnyedén eltávolíthatja.
  • Továbbfejlesztett startályrendszerrel van felszerelve, amely különválasztja a a finom és durva szennyeződéseket, így a takarítás után szinte gyerekjáték a tartály tisztítántartása.
  • A LED világítás segít láthatóvá tenni szennyeződéseket a hatékonyabb takarításért.       

Méretek

  • Szélesség: 282 mm
  • Magasság: 813 mm
  • Mélység: 184 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 3.18

Megjelenés

Bissell

Bissell

Bissell egy ismert vállalat, amely hosszú történelemmel rendelkezik a takarítástechnikai eszközök terén. A Bissell széles választékban kínál otthoni takarító eszközöket, háztartási gépeket, beleértve a porszívókat, gőztisztítókat, kézi porszívókat és padlótisztító gépeket. A vállalatot 1876-ban alapították, és azóta vált egyike az iparág vezetőinek az innováció és minőség terén. A Bissell termékei híresek a megbízhatóságukról, hatékonyságukról és felhasználóbarát tervezésükről, így népszerű választás a fogyasztók körében, akik különösen a háziállat-tulajdonosok között keresik a hatékony tisztítási megoldásokat.

 

Bővebben a Bissell termékekről

A Bissell márka a tisztaság és a kényelem szinonimája a háztartási tisztítás világában. A vállalat több mint egy évszázadnyi innováción és szakértelemmel büszkélkedhet, amely alatt folyamatosan fejlesztette és tökéletesítette termékpalettáját, hogy megfeleljen a modern fogyasztók változó igényeinek.

A Bissell porszívók olyan sokoldalú tisztítási megoldásokat kínálnak, amelyekkel minden típusú felületet és szőnyeget tisztán tarthatunk. Az ergonomikus kialakítástól a csendes működésig, a Bissell porszívók a használhatóság és a tisztítási teljesítmény tökéletes egyensúlyát nyújtják. Ezt a kötelezettségvállalást támasztja alá az is, hogy a cég kifejezetten az állattartók igényeire szabott porszívókat is kínál, amelyek hatékonyan távolítják el az állati szőrt és szennyeződéseket.

A márka nem csak a porszívókra specializálódott, hanem számos Bissell porszívó alkatrész is kapható, amelyekkel könnyedén karbantarthatjuk a készülékeinket. A könnyen elérhető alkatrészek és a felhasználóbarát tervezés biztosítja, hogy a Bissell felhasználói hosszú távon is maximális teljesítményt kapjanak eszközeiktől.

Azonban a Bissell nem áll meg a porszívóknál; a cég termékkínálatában megtalálhatóak a padlótisztító gépek, gőztisztítók és egyéb speciális takarítógépek is, amelyek mind a tisztaság és a praktikum jegyében készültek. Ezek a gépek a legújabb technológiával vannak felszerelve, hogy a takarítás gyorsabb és alaposabb legyen, miközben csökkentik a tisztítószerekre való szükségletet.

A Bissell egyértelműen azon dolgozik, hogy az otthonok tisztántartása a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Az innovatív tervezés és a megbízható teljesítmény mellett a vállalat kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra is, bizonyítva, hogy a tiszta otthon és a zöld bolygó kéz a kézben járhatnak.

Összefoglalva, a Bissell több mint csak egy tisztítástechnológiai vállalat; egy olyan márka, amely az otthoni tisztítás forradalmát hozza el minden egyes termékével. A Bissell azok számára a tökéletes választás, akik a hatékony, környezetbarát és könnyen kezelhető tisztítási megoldásokat részesítik előnyben.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz