Azonosító: 51450

Garden Lights Flood 12 reflektor, LED (95080119)

33.590 Ft
335
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
335
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Garden Lights Flood 12 reflektor, LED (95080119)

A nagyobb tárgyak könnyen megvilágíthatók ezzel az erőteljes, energiatakarékos Garden Lights spotlappal.

 

A 12 Wattos LED meleg fehér fényforrás nem fog csalódást okozni. A lámpa mérete 121 x 154 x 40 mm (szxxxm). A lámpa 1 méteres kábellel, dugóval, rögzítőanyaggal és alumínium földelő tüskével rendelkezik. A fénykibocsátás 750 lumen.

Szín: Fekete
Anyag: Alumínium
IP osztály: IP44
Max teljesítmény: 12W
Fényteljesítmény: 750 lm
Kábelhosszúság: 1

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Garden Lights

A kertben eltöltött idő az egyik legértékesebb dolog, amely egyaránt segíthet a relaxációban és a kapcsolatok ápolásában. Azonban, ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassuk kertünk adta lehetőségeket, a megfelelő világítás elengedhetetlen. Ezen a területen az egyik vezető szereplő a Garden Lights márka, mely a kerti világításban kínál magas minőségű és innovatív megoldásokat.

A Garden Lights a kerti világítás területén szerzett több évtizedes tapasztalattal büszkélkedhet. A márka mögött álló csapat elkötelezett a folyamatos innováció és a kiváló minőségű termékek gyártása mellett, amelyek nem csak esztétikusak, hanem tartósak és időjárásállóak is.

Az egyik legkedveltebb kategória a Garden Lights kültéri lámpák sora. Ezen termékek kialakítása olyan, hogy illeszkedjenek a különféle kerti kialakításokhoz, legyen az modern, hagyományos vagy akár rusztikus stílusú. Ezek a lámpák nem csak a kertet világítják meg, hanem különleges hangulatot is teremtenek, ami lehetővé teszi, hogy a kertben eltöltött idő még emlékezetesebb legyen.

Továbbá, a Garden Lights kerti világítás termékpalettája olyan széles, hogy mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó akár bejárati útvonalról, kerti tavakról vagy akár növényi kompozíciók kiemeléséről.

Ami a Garden Lights termékeket igazán különlegessé teszi, az az egyszerű telepítés és az energiatakarékos technológia alkalmazása. Ezen termékekkel nem csak a kertünk szépségét növelhetjük, hanem hosszú távon költséghatékony megoldást is választhatunk.

Összefoglalva, a Garden Lights azok számára ideális választás, akik a kertjükben nem csak nappal, hanem az esti órákban is szeretnének maximálisan élvezni a kinti tér adta lehetőségeket. A márka kiváló hírnevet szerzett magának a kerti világítási piacon, és termékeik a magas minőség, tartósság és a kiváló design kombinációját kínálják. Azok számára, akik igényesek a kerti világításukra, a Garden Lights a legjobb választás.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz