Azonosító: 35743

ECG MP 2500 Hálózati adapter hűtőtáskákhoz

5.990 Ft
db

 

ECG MP 2500 Hálózati adapter hűtőtáskákhoz

Átalakító hálózati adapter 12 V-ot alakítja 230 V árammá, hordozható hűtőládához
Alkalmas az ECG AC 3010 C hordozható hűtőládához
80 W maximális energiafogyasztás
2,5 m hosszú tápkábel


• Átalakító hálózati adapter 12 V-ot alakítja 230 V árammá, hordozható hűtőládához
• Alkalmas az ECG AC 3010 C hordozható hűtőládához
• 80 W maximális energiafogyasztás
• 2,5 m hosszú tápkábel
• Beltéri használatra
• Üzemeltetés jelzés
• Névleges feszültség: AC: 100-240 V~ 50/60 Hz; 0.6 A
• DC: 12V 5.0 A

Méretek

  • Hosszúság: 2.5m

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.37273
ECG

ECG

Az ECG márka a háztartási eszközök és elektronikai termékek területén egy meghatározó név, amelyet sokan azonosítanak a minőséggel, funkcionalitással és tartóssággal. A márka nem csupán egy széles termékpalettával rendelkezik, hanem azzal a törekvéssel is, hogy innovatív és megfizethető megoldásokat kínáljon a mindennapi élet számos területén.

Az ECG háztartási gépek és eszközök palettája kiválóan reprezentálja a márka alapelvét: a felhasználói igényekhez igazodó, kiváló minőségű és hatékony termékeket kínál. Például az ECG porszívók nemcsak a tisztaságot és a frissességet garantálják az otthonokban, de energiatakarékosak, csendesek és kényelmesen használhatók. A korszerű design és a modern technológia ötvözete gondoskodik arról, hogy a felhasználók a lehető legjobb élményt kapják.

Minden, a hajápolással foglalkozó nő és férfi értékelni fogja az ECG hajvasalókat, melyek precíz hőbeállítási lehetőségeket, gyors felmelegedést és tartós eredményt kínálnak. Az ECG kenyérsütők és kenyérpirítók pedig azoknak nyújtanak ideális választást, akik a friss, otthon készült pékáruk ízét és illatát részesítik előnyben, miközben a készülékek könnyedén kezelhetők és takarékosak.

Az ECG vízforralók esetében a gyorsaság és az energiatakarékosság mellett a biztonsági funkciók is előtérbe kerülnek, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a készülék nem csak gyorsan, de biztonságosan is működik. És mivel az ECG nem csupán a háztartásban használható eszközökben jeleskedik, az ECG okosórák is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek az eszközök nem csak az időt mutatják, de számos egyéb funkcióval, például lépésszámlálóval, pulzusméréssel vagy értesítésekkel is rendelkeznek.

Befejezésként elmondható, hogy az ECG márka széles körű termékkínálata garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő eszközt, legyen szó háztartási gépekről, személyes ápolásról vagy akár sportolásról. Az ECG a megbízhatóság, az innováció és a minőség szinonimája.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz