Azonosító: 35648

Honeywell Digitális szobatermosztát T140 (T140C110AEU)

27.290 Ft
272
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
272
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Honeywell Digitális szobatermosztát T140 (T140C110AEU)

 • Egyszerű használat
 • 7 napos programozás, 4 program naponta, öntanuló algoritmus
 • 5 - 30 °C beállítható tartomány, 1 °C léptékekben
 • arányos adaptív mód - korábbi ciklusok alapján meghatározza a következő ciklus hosszát
 • kapcsolható szivattyúvédelem funkció
 • 2, vagy 3 vezetékes telepítéshez
 • csatlakoztatható telefonos vezérlőhöz és otthoni automatizáló rendszerhez is
 • hagyományos és kombi kazánokhoz, elektromos fűtéshez és zónaszelepekkel történő használathoz
 • max. rezisztív terhelés: 5 A (240 V~ esetén)
 • max. kapacitív terhelés: 2 A (240 V~ esetén)
 • külső vezérlő bemenet: 12 V DC +/- 10%, 2,5 mA
 • tápellátás: 2 x 1,5 V (AA) elem, nem tartozék

Műszaki adatok

 • Energiaellátás: 2 x 1,5 V AA
 • Mérési tartomány: 5 - 30 °C
 • Súly (kg.): 0
Honeywell

Honeywell

Szén-monoxid (CO) vészjelzők, gáz mágnes szelepek, kézi gázszivárgás érzékelők, szoba termosztátok, PB-gáz érzékelők, földgáz érzékelők - többek között ezeket a termékeket kínálja a Honeywell.

A Honeywell vállalat egyike azon cégeknek, melyek világszerte az energia hatékony felhasználása érdekében fejlesztenek és dolgoznak. A cégcsoport gyökerei egészen 1885-ig nyúlnak vissza, ekkor szabadalmaztatta Albert Butz feltaláló kályha-szabályzó és vészjelző készülékét.
Magyarországon az 1960-as évek végétől van jelen a márka, az 1980-as évek második felétől pedig már önálló képviseletet nyitott. Tevékenységi területe a lakossági- (fűtési-, ill. vízvezeték szerelvények, szabályozók és beavatkozók), élet és vagyonvédelmi-, épület és ipari automatizálási- valamint tűz és biztonságtechnikai termékek. A Honeywell-nél világszerte 132 000-en dolgoznak, közöttük 22 000 mérnök és tudós munkálkodik a szebb holnapért.
 

Bővebben a Honeywell termékekről

 

A mindennapi kényelem és biztonság fejlesztésére történő törekvés gyakran szükségessé teszi azoknak a technológiáknak és eszközöknek a beépítését, amelyek egyszerre modernek, megbízhatóak és felhasználóbarátok. A Honeywell ezen alapelvek mellett kötelezte el magát, s amint azt számtalan termékcsaládja és széleskörű alkalmazása mutatja, a márkának sikerült a kényelem és a technológia hatékony egyesítése az otthonokban és vállalkozásokban egyaránt.

Az egyszerű, mégis fontos részletek terén, mint például a hőmérséklet-szabályozás, a Honeywell nem csupán a megszokottat kínálja. A Honeywell termosztátok nem csak a hőmérséklet precíz szabályozását teszik lehetővé, de intuitív kezelőfelületük és okostelefonról való irányíthatóságuk révén maximalizálják a felhasználói élményt és az energiatakarékosságot. Ezek a Honeywell termékek hozzájárulnak a fenntartható jövő kialakításához és támogatják a felhasználókat abban, hogy otthonaikban az ő igényeiknek megfelelő komfortérzetet teremtsenek.

A Honeywell azonban messze túlmutat a puszta hőmérsékletszabályozáson. A márkát évtizedek óta ismerik és elismerik számos, a háztartási komfortot és biztonságot növelő eszköz fejlesztéséért és gyártásáért. Az ismert Honeywell háztartási kiegészítők közé tartoznak a csengők, párátlanítók és léghűtők széles választékával a Honeywell célja, hogy minden otthonban elősegítse egy kényelmes és egészséges környezet kialakítását. Az eszközök tervezésénél a Honeywell különös hangsúlyt fektet a funkcionalitásra, az esztétikai megjelenésre és a hosszú távú megbízhatóságra, biztosítva, hogy minden vásárlója maximális értéket kapjon befektetése ellenében.

A Honeywell termékek nem csupán termékeivel, hanem kiemelkedő ügyfélszolgálatával és támogatásával is a vásárlói mellett áll. A márka mögött álló csapat elkötelezett az iránt, hogy az ügyfelek minden kérdését megválaszolják, és minden problémájukra megoldást találjanak, így a Honeywell termékek vásárlása nem csupán egy tranzakciót, hanem egy hosszú távú, megbízható partnerséget is jelent. Így, azok számára, akik az otthoni komfort és biztonság növelését tervezik, a Honeywell nem csupán egy választás: ez egy döntés a minőség, megbízhatóság és a kiváló ügyfélélmény mellett.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz