Azonosító: 26759

Elzett ajtózár 3477 többpontos görgős (3286572)

30.090 Ft
300
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
300
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Több ponton záró kilinccsel működtethető, europrofilú hengerzárbetéttel reteszelhető, egycsukású bevéső zár, bejárati ajtóra | Csapos változat | Kivitel: horganysárga

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.892

Elzett

Amikor az otthonunk biztonságáról van szó, az Elzett márkanév az egyik legmegbízhatóbb név a piacon. A márka nemcsak azért vált ismertté és elismertté, mert termékei magas színvonalúak és tartósak, hanem mert folyamatosan újít és a technológiai fejlődést figyelembe véve kínál megoldásokat a lakások, házak és üzletek biztonságához.

Az Elzett zárak alapjában véve minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket egy jó zártól elvárunk. Precíz kivitelezésüknek köszönhetően rendkívül nehéz illetéktelenül feltörni őket, és a modern gyártási technológiák garantálják, hogy az idő múlásával sem kopnak el könnyen. A különböző ajtó- és ablaktípusokhoz tervezett változatok lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Az Elzett zárbetét a zárszakma egyik alapköve. A zárbetétek lehetővé teszik a zárszerkezet cseréjét kulcsvesztés, lopás vagy egyéb okok miatt, anélkül, hogy az egész zárat cserélni kellene. Az Elzett zárbetétek a kiváló minőségüknek köszönhetően különösen hosszú élettartamot biztosítanak.

Amennyiben extrém biztonságot kívánunk elérni, az Elzett bevésőzárak ideális választásnak bizonyulnak. Ezek a zárak a betörésbiztos kialakításuknak köszönhetően magas szintű védelmet kínálnak minden típusú ajtó számára. Az Elzett lakatok pedig kiválóan alkalmasak garázsok, raktárak vagy kerékpárok védelmére, és ugyanolyan magas színvonalon készülnek, mint a márka egyéb termékei.

Minden Elzett kulcs egyedi, és kiváló minőségű anyagokból készül, hogy hosszú időn keresztül megbízható működést és a tulajdonosok biztonságát garantálják.

Összefoglalva, az Elzett márka a biztonság területén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Termékeik prémium minőségűek, tartósak és magas szintű védelmet biztosítanak. Ha valódi béke és nyugalom a cél, az Elzett termékekkel biztosan jó kezekben érezhetjük magunkat.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz