Azonosító: 25989

Tomorrow's Kitchen ananászszeletelő INOX + cikkvágó (8960429)

11.990 Ft
119
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
119
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Könnyen és gyorsan hámozhatja meg az ananászt. Működése hasonló egy dugóhúzóéhoz, tökéletes spirált alakít ki, és eltávolítja a torzsa részt is.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.047

Tomorrows Kitchen

A Tomorrows Kitchen nem egyszerűen egy konyhai termékekkel foglalkozó márka; ez a név egy ígéret a jövő konyháinak megteremtésére az innovatív és kiváló minőségű termékek által. A márka mögött álló szakértők mélyen elkötelezettek a folyamatos innováció mellett, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a konyhai műveletek gyorsabbak, könnyebbek és élvezetesebbek legyenek.

A Tomorrows Kitchen portfóliója széles választékot kínál, amely minden konyhai igényt kielégít. A Tomorrows Kitchen konyhai eszközök között olyan kifinomult és ergonomikus kialakítású termékeket találunk, amelyek nemcsak a használat során, de tároláskor is helyet takarítanak meg. A márka megérti a modern háztartások igényeit és kihívásait, ezért az eszközök kialakítása során nagy hangsúlyt fektetnek az egyszerűségre és a funkcionalitásra.

Azok számára, akik szeretik a frissen szeletelt zöldségeket és gyümölcsöket, a Tomorrows Kitchen szeletelők egyértelmű választást jelentenek. Ezek az eszközök biztosítják a tökéletes vékony szeleteket anélkül, hogy veszélyeztetnék a felhasználó biztonságát. Az éles pengék és az ergonomikus fogantyúk kombinációja garantálja, hogy a szeletelés soha nem lesz unalmas feladat.

A Tomorrows Kitchen termékei a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetnek. A termékek kialakításakor és gyártásakor a márka a környezeti lábnyom minimalizálására törekszik, és választott anyagaik nemcsak tartósak, de környezetbarátok is. A csomagolások újrahasznosítható anyagokból készülnek, és a márka arra ösztönzi vásárlóit, hogy legyenek tudatosak a környezetvédelemben.

Miközben a Tomorrows Kitchen termékek a technológiai újításokra és a kiváló minőségű anyagokra koncentrálnak, nem hanyagolják el az esztétikai vonatkozásokat sem. A termékek letisztult, modern dizájnnal rendelkeznek, amelyek illeszkednek a 21. század konyháiba és azok elvárásaihoz.

Azok számára, akik az otthoni főzés során keresnek megbízható társat, és nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség és a design között, a Tomorrows Kitchen az ideális választás. A márka hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a konyhai innováció területén, és a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy minden egyes termékkel a legjobbat kapják.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz