Azonosító: 19780

Extol Premium ütvefúró- és vésőgép, pneumatikus, 1250 W (8890101)

71.990 Ft
719
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
719
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

Extol Premium ütvefúró- és vésőgép, pneumatikus, 1250 W (8890101) ütésereje 10 J, ütésszáma 2800/perc, üresjárati fordulatszáma 450 fordulat/perc és alkalmas dübel furatok, fal- és födém áttörő furatok készítésére, doboz furatok készítésére, betonban vagy téglában, valamint alkalmas még csempe vagy vakolat leverésére is. 

Az ütvefúró markolata rezgés csillapított, csúszásmentes és ergonomikus a kényelmes munkavégzés érdekében. Beépített hálózati feszültség jelzőlámpával felszerelt. A hatékony munkavégzés érdekében a motorja gyors és nagy teljesítményű. Markolata körbeforgatható, így általa még kényelmesebb a munkavégzés. 

Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Maximális fúró átmérő: acélban 13 mm / betonban 40 mm/ fában 40 mm. Az ütvefúró- és vésőgép háza könnyűfémből készült (Mg ötvözet). Praktikus szerszámkofferben tárolható, az alapvető SDS MAX tartozékokkal együtt: 3 db beton fúró (16-18-22 mm) és 2 db vésőhegy (lapos- és spiccvéső).

Műszaki adatok

 • Gumimarkolat
 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 1250 W
 • Üresjárati fordulatszám: 450 ford./perc
 • Ütésszám: 2800 /perc
 • Max. furat-Ø betonban: 40 mm
 • Max. furat-Ø acélban: 13 mm
 • Max. furat-Ø fában: 40 mm
 • Súly (kg.): 7.1
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális


Extol

Extol

Extol: Hatékonyság és megbízhatóság a kéziszerszámok területén

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 

Az Extol márka a minőségi és megbízható elektromos kéziszerszámok, szerszámkészletek, hegesztéstechnika és mérőműszerek terén kínál magas színvonalú termékeket. Az Extol a felhasználók igényeire összpontosítva fejleszti és gyártja termékeit, hogy a szakemberek és otthoni barkácsolók minden javítási munkát, kihívást magabiztosan kezelhessenek.

Az Extol márka híres a minőségi anyagokból készült és tartósra tervezett termékeiről. Minden terméküket alapos teszteknek vetik alá, hogy biztosítsák a biztonságot, a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. 

Termékpaletta

 • Az Extol elektromos kéziszerszámok kiváló választást jelentenek minden barkácsoláshoz vagy építkezéshez. Legyen szó fúrásról, csiszolásról, ragasztásról, fűrészerősről vagy vágásról, az Extol gépek hatékonyan és megbízhatóan végzik el a feladatot.

 • Kéziszerszámok és szerszámkészletek: Az Extol kéziszerszámok és szerszámkészletek széles választékát kínálja, ideértve a csavarhúzókat, villáskulcsokat, fogókat és sok más eszközt, amelyek megkönnyítik a munkát a műhelyben vagy otthon.

 •  Az Extol hegesztéstechnikai termékei kiváló minőségűek és megbízhatóak, hogy a hegesztési feladatokat gyorsan, hatékonyan lehessen elvégezni.

 • Az Extol mérőműszerei pontosak és megbízhatóak, hogy a pontos méréseket és beállításokat lehessen elvégezni mindenféle szerelési munka során.

Az Extol folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartson az iparági fejlődéssel és az új technológiákkal. Az innováció és a kiváló minőség iránti elkötelezettség segítségével az Extol mindig az élen maradhat a barkács eszközök terén.

​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz