2x SuperShop pont
 

Azonosító: 16104

Fiskars professzionális fűrész SW-240 (123240)

15.990 Ft
13.591 Ft
Megtakarítás: 2.399 Ft
270
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
270
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Fiskars professzionális fűrész nagy igénybevételre tervezett, könnyű eszköz. A fűrész SK5 pengével ellátott, amely minden vágási feladatot képes elvégezni, a fűrészlap hossza 240 mm. Az ívelt, köszörült penge kialakításának köszönhetően a fűrészpor kipereg a fogak közül. A softgrip bevonatú penge kényelmes fogást kölcsönöz, ezzel is az optimális munkavégzést elősegítve. A fűrész minden része cserélhető. 

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Penge anyaga: SK5 acél
  • Nyél anyaga: softgrip
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Megjelenés

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz