Azonosító: 15816

PCE-MB 120C nedvességmérő (PCE-MB 120C)

343.990 Ft
3439
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
3439
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A ​PCE-MB 120C nedvességmérő egy fűtőkamrából és egy mérlegből áll. 160°C-ra szükséges felmelegíteni, ez a maximális szárítási hőmérséklet és +/- 1°C szárításig tartja ezt az értéket. A készülék összehasonlítja a kezdősúlyt a végsúllyal (szárítás után), majd levonja a következtetéseket a nedvességtartalomra vonatkozóan. A nedvesség kiszámítását szabadon kiválaszthatja. A készülék biztosítja a kapcsolatot a kezdősúly, a végsúly, a nedvességtartalom és az aktuális súly között. Három bontási módszerrel ellátott a nedvességmérő: idő, súly állandósság, kézi bontás.  

A nedvességmérő USB csatlakozóval (RS232), valamint PS2 billentyűzet interfésszel ellátott. Fűtési technikája 4 mód közül, valamint nedvesség számítási képletek 3 mód közül állíthatók. 20 memória hely tárolására alkalmas. Nagy segítségére lesz Önnek a szárítási ablak, valamint a grafikus kijelző. A menü nyelvezetét angol, német vagy spanyol nyelvek közül választhatja ki. A mérő háza hőálló műanyag. A kemence méréstartománya maximum 120 g (max. kapacitás a mérési mennyiséggel nem azonos), felbontása és pontossága 0,001 g / ± 0,003 g. Szárítási felbontása és pontossága 0,01% / ± 0,04%. 

A mérésfelület értéke: átmérő 90 mm, magasság 5 mm. A fűtést kettő 75 mm-es, 60 W-os halogén izzó biztosítja. A kemence hőmérséklet tartománya 50°C-tól 160°C-ig terjed. Körülbelül 1,5 perc alatt fűti fel 100°C-ra. Száradási ideje maximum 10 óra. Az áramellátás értéke 230 V/ 50 Hz. A mérés mennyisége, a mérendő anyag fajtájától függ. 10 alumínium próbatálka is jár a nedvességmérőhöz. A mintát a tálkában 2-5 mm magas rétegben szükséges eloszlatni, kb. 5-15 grammot. A minta magassága nem haladhatja meg a 10 mm-t, mert elégéshez vezethet. Szilárd anyagok esetében a porokat egyenletesen szórja a tálkába, a nagyobb szemű mintákat apró darabokra kell törni. A hővezetésre mindenképp ügyeljen, mert a folyadékvesztést befolyásolja.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 290 mm
  • Szélesség: 180 mm
  • Magasság: 170 mm

Műszaki adatok

  • Energiaellátás: 230V / 50 Hz
  • Súly (kg.): 3.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

  • Csomag tartalma: 1 db nedvességmérő, 10 db alumínium próbatálka, 1 db hálózati adapter, 1 db használati útmutató

PCE-Group

A német PCE-Group profi ipari műszereket és egyéb mérőeszközöket gyárt immár több, mint 10 éve. Spanyolországtól Oroszországig több országban megtalálhatóak termékeik, melyek száma meghaladja a kétezret. Professzionális minőség és megfizethető ár jellemzi a termékeket. Az ipar minden területére van megoldásuk. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően ezen termékek megfelelnek a modern technikai igényeknek és előírásoknak.
Kínálatunkban PCE-Group lézeres távolságmérőkPCE-Group endoszkópokPCE-Group hőmérsékelt és páratartalom mérők, PCE-Group multiméterekPCE-Group szigetelésvizsgálókPCE-Group napenergia mérőkPCE-Group szélsebesség mérőkPCE-Group infrahőmérőkPCE-Group refraktométerek találhatók.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz