Azonosító: 14978

Gorenje kenyérsütő gép BM1400E

36.990 Ft
369
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
369
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Gorenje kenyérsütő gép BM1400E. A készülék segítségével könnyedén készíthet kenyeret, lekvárt, családja és barátai legnagyobb örömére. Teljesítménye 815 W, csatlakozókábele 1 méter hosszú. A kenyérsütő szélessége 40 cm, hossza 27 cm, míg magassága 30,5 cm. Palástja fémből és műanyagból készült. ON/OFF gombjai segítségével tudja működtetni. 

A kenyérdagasztó többféle hasznos funkcióval felszerelt, mint a melegen tartás, kelesztés, áramszünet esetén a sütés újrakezdése, automatikus tésztakészítés, gyorsprogram (a gyors eredmények érdekében), pirítási szint beállítás, késleltetett indítás, hangjelzés, automatikus kikapcsolás. Megvilágított betekintő ablakán nyomon követheti a készítési folyamatokat. 

LED kijelzőjén áttekinthető formában láthatók, a szükséges információk. Csúszásmentes gumi lábainak köszönhetően a kenyérsütő, biztosan áll az asztalon, konyhaszekrényen. Mérőkehellyel és extra mérőkanállal is rendelkezik. 2 kenyérsütő kamra és teflonnal bevont sütőedény található benne. Emellett használat során 2 kenyérméret közül választhat: 1.000 g, 1.400 g.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 270 mm
  • Szélesség: 400 mm
  • Magasság: 305 mm

Műszaki adatok

  • Programszám: 12 db
  • Csatlakoztatási teljesítmény: 815 W
  • Palást anyaga: Műanyag és fém
  • Teljesítmény: 815 W
  • Súly (kg.): 8.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Szabadonálló

Gorenje

Gorenje - méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengeren túlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken. A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz