Azonosító: 14137

Home párásító ventilátor, fekete 90 W (SFM 42/BK)

51.390 Ft
513
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
513
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Home párásító ventilátor, fekete 90 W. Ideális készülék otthonában vagy munkahelyén történő használatra. Kezelését könnyedén elvégezheti az érintőpanel vagy a távirányító segítségével. Lapátjai átmérője 40 cm. A párásítást 3 fokozat szerint szabályozhatja, természetes szél és éjszakai üzemmódok közül választhatja ki, de kapcsolhat külön ionizátor vagy fűthető rovarriasztó módokat. 

A ventilátor víztartálya 3,1 liter. A készülék teljes átmérője 45 cm, magassága 135 cm, míg szélessége 40 cm. Teljesítménye 90 W (230 V/50 Hz). Aromatartó fiókkal és 12 órás ventilátor kikapcsolási időzítő funkcióval is ellátott. A párásító kábelhossza 1,65 méter, hangteljesítménye 52,7 dB(A), kapcsolható oszcillálása 75°C.

Méretek

  • Átmérő: 450 mm
  • Szélesség: 400 mm
  • Magasság: 1350 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 90 W
  • Víztartály űrtartalma: 3.1 liter
  • Súly (kg.): 8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Megjelenés

  • Szín: Fekete
Home

Home

Ismerje meg otthona legjobb barátját - a Home márkát! A Home kiemelt szerepet játszik a hatékony otthoni fűtés terén, hiszen széles választékával minden igényre megoldást kínál, legyen szó különálló fűtőtestekről, oszlopventilátorokról, olajradiátorokról vagy bármilyen elektromos fűtőtestekről, a Home mindig a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot nyújtja. Fűtsön a Home eszközökkel, találja meg az otthonába legjobban illő terméket és élvezze az otthona melegét a hideg napokon is! A Home egész évben gondoskodik a komfortérzetről, nyáron válassza a márka ventilátorait, léghűtőit, hogy kellemes klímát varázsoljon a hőségben is!


A Home márka emellett kiemelten széles termékskálával rendelkezik a háztartási kis- és nagygépek között is. A Home gofrikehelysütői segítségével bármikor könnyedén finom reggelit varázsolhat a gyerekek asztalára, akár egy rohanós hétköznap reggelen is. A Home eszpresszó kávéfőzőhöz a tökéletes ízélmény érdekében válassza a márka kávédarálóját, hogy a nap mindig egy frissen őrölt kávéval kezdődhessen. 
A Home szeletelőgépei és kenyérpirítói nemcsak praktikusak és kedvező árúak, hanem stílusos és modern megjelenésükkel a konyha díszeivé is válhatnak. Az otthoni étkezések előkészítését a Home termékei még egyszerűbbé teszik, hiszen az eszközök ergonómikus kialakításának köszönhetően könnyű használhatóságot biztosítanak a mindennapi munkavégzés során, hogy a sütés-főzéssel minél kevesebb időt kelljen eltölteni és több idő maradjon a hasznosabb dolgokra.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz