2x SuperShop pont
 

Azonosító: 14070

Steba elektromos kukta gyorsfőző DD1

46.990 Ft
938
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
938
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Steba elektromos kukta gyorsfőző DD 1. A készülék sütés, főzés, melegítés, valamint párolás funkciókra képes. A hagyományos eljárásokkal szemben, körülbelül feleannyi idő alatt elkészítheti az ételt. Teljesítménye 900 W. Külső mérete: 31 X 28 X 30 cm, míg belső méretei: magassága 13 cm, míg átmérője 21,5 cm. A gyorsfőző 9 automata programfokozattal rendelkezik. 

A hideg ételek gőzzel történő felmelegítésére is első osztályú eszköz, ez sokkal egészségesebb, mint a mikróban történő melegítés. A kukta rizsfőzőként is funkcionál, így nem szükséges ehhez külön készüléket beszereznie. Slow cooking programjának köszönhetően az ételek nemcsak zamatosabbak és ízletesebbek, hanem megőrzik a bennük található vitaminok, ásványi anyagok egy részét. 

A gyorsfőző további előnyös tulajdonsága, hogy energiatakarékos, emellett gőzpárolója ötszörös védelmet biztosít a nagynyomású főzőedény biztonságosságáról. Betétje rozsdamentes acélból készült, űrtartalma 5 liter. A műanyag kiegészítőket, pároló betéteket mosogatógépbe is teheti, ezáltal Ön időt és energiát spórol meg.

Több szöveg

Méretek

  • Űrtartalom: 5 l

Műszaki adatok

  • Programszám: 9
  • Szín: Fekete-inox
  • Teljesítmény: 900 W
  • Súly (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Steba

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz