3x SuperShop pont
 

Azonosító: 14065

Steba elektronikus tojásfőző EK5

11.990 Ft
357
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
357
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Steba elektronikus tojásfőző EK 5. 8 tojás egyidejű főzésére képes a készülék, melynek teljesítménye 400 W. Biztosítja, hogy a kemény tojás kemény, míg a lágy tojás, lágy maradjon. A tojásfőzőn beállíthat automata tojásfőzést, így Önnek nem kell aggódnia a főzés ideje miatt. 

Működés előtt helyezze a tojásokat a készülékbe, töltse fel vízzel és már készülnek is a kívánt állagú tojások. Háza rozsdamentes acélból készült. A tojásfőző méretei: 15 x 17 x 19 cm. Mivel ilyen kis méretű, nem foglal sok helyet, ezáltal könnyedén tárolhatja konyhaszekrényében. Két kiegészítő tál is jár hozzá, melyek a buggyantott tojások elkészítéséhez lesznek az Ön segítségére.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete-inox
  • Teljesítmény: 400 W
  • Súly (kg.): 1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz