2x SuperShop pont
 

Azonosító: 14064

Steba citrusfacsaró ZP1

14.990 Ft
13.491 Ft
Megtakarítás: 1.499 Ft
268
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
268
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Steba citrusfacsaró ZP 1. A készülék teljesítménye 85 W. Háza rozsdamentes acélból készült, magassága 26 cm. Egyszerűen kezelheti a prést, csendes, emellett mérete miatt nem foglal sok helyet, így könnyedén elfér konyhaszekrényében. 

Két különböző méretű facsarót tartalmaz a készlet, így citromhoz, narancshoz, eltérő méretű gyümölcsökhöz is kiválaszthatja a megfelelő fejet. A citrusfacsaró használata során, miután megtelt pohara és újat szeretne a készülék alá tenni csak nyomja meg a kifolyó stop gombot. Mikor nem használja a terméket, csak tekerje fel a kábelt a gyümölcsfacsaró köré.

Több szöveg

Méretek

  • Magasság: 260 mm

Műszaki adatok

  • Szín: Fekete-inox
  • Teljesítmény: 85 W
  • Súly (kg.): 1.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

  • Anyaga: Rozsdamentes acél

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz