2x SuperShop pont
 

Azonosító: 14047

Steba gyümölcscentrifuga SB E160 inox

49.990 Ft
44.991 Ft
Megtakarítás: 4.999 Ft
898
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
898
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Steba E160 gyümölcscentrifuga nagy teljesítményének és erősségszabályozó gombjának köszönhetően bármilyen zöldséget, gyümölcsöt leprésel. LCD kijelző mutatja a beállított erősséget. A rozsdamentes háznak és a gyümölcscentrifugához csomagolt tisztító kefének köszönhetően egyszerű lesz tisztán tartania is. 

A Steba E160 gyümölcscentrifuga jellemzői: Digitális fokozat szabályzás, automata túlmelegedés elleni védelem, könnyen szétszedhető, mosogatógépben mosható (kivétel az elektromos részek).

A gyümölcscentrifuga nagy, 84 mm átmérőjű betöltő nyílásnak köszönhetően nem kell apróra vágnia a gyümölcsöket, a juicer használata gyors és könnyű. A német prémium gyümölcscentrifuga kiegészítője a 0,75 literes gyűjtő pohár, melynek illeszkedése cseppmentes.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 150 mm
  • Szélesség: 260 mm
  • Magasság: 440 mm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1000 W
  • Súly (kg.): 3.8

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Steba

STEBA a Grillspecialista szlogennel fémjelzett cég mára imázsváltáson esett át, és a grill készülékek gyártásán túl más háztartási készülékeket is forgalmaz. Praktikus gépek széles választéka várja, hogy az Ön segítségére legyen a konyhában! Ezek a megbízható készülékek gondoskodnak az Ön kényelméről, időt és energiát takarítva meg a konyhai előkészületek, valamint a sütés-főzés során. A konyhagépek kialakításakor nem csak a modern forma és az esztétikai szempontok álltak a figyelem középpontjában, hanem az egészséges táplálkozás is.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz