Azonosító: 13805

Bosch PWS Expert 125 Exkluzív sarokcsiszoló (06033A2801)

44.930 Ft
35.944 Ft
Megtakarítás: 8.986 Ft
718
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
718
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PWS Expert 125 Exkluzív sarokcsiszoló (06033A2801) segítségével egyszerű és biztonságos munkát végezhet, akár darabolást, nagyolást,kefézést, csiszolást és polírozást. Az erőteljes 1000 W teljesítményű motor, valamint az Anti-Vibration fogantyú 60% -kal kevesebb rezgést ad át, így pontosabban és hatékonyabban láthatja el a csiszolási feladatokat. 

A Bosch konstans elektronikának köszönhetően a fokozat nélkül beállított fordulatszámot terhelés alatt is automatikusan állandó szinten tartja. A készülék biztonságos, lökésmentes indítása miatt, a készüléket lágy felfutású indítási áram-korlátozás funkcióval is ellátták. A védőburkolat kódolása megakadályozza a téves felszerelést, valamint a védőburkolatot szerszám nélkül lehet beállítani. A tengelyreteszelés egyszerűen, egy rögzítőgomb megnyomásával történik. A sarokcsiszoló fogantyú mind a jobb, mind a bal oldalon felszerelhető, ezáltal jobb-és balkezesek is használhatják, emiatt kényelmesebb vele a munkavégzés.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 1000 W
  • Üresjárati fordulatszám: 11.000 ford./perc
  • Csiszolókorong átmérő: 125 mm
  • Súly (kg.): 0
  • Gép súlya (kg.): 2.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Csomag tartalma: Műanyag koffer

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz