2x SuperShop pont
 

Azonosító: 13093

Bosch GLM 50 C lézeres távolságmérő (0601072C00)

62.190 Ft
43.190 Ft
Megtakarítás: 19.000 Ft
862
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
862
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GLM 50 C lézeres távolságmérő (0601072C00) segítségével optimális mérési eredményt érhet el, magas mérési pontosságának köszönhetően. A műszer kis méreténél fogva egyszerűen, könnyen kezelhető és szállítható, akár zsebben is elfér. A mérő színes kijelzője megvilágított, elforgatható, így elősegíti az adatok leolvasását. Kikapcsolási automatikája 5 percre állítva. A Softgrip körkörös védelem biztosítja az eszköz hosszú élettartamát. Memóriaértékeinek száma 30. 

Az erős, masszív felépítés lehetővé teszi a legnehezebb építkezési felhasználást is. A mérő tartozéka 2 db 1,5 V (AAA) elem, ezek felelnek az áramellátásért. Lejtési tartománya 0-360°(4 x 90°), mérési pontossága +/- 0,2°. A Bosch GLM 50 C lézeres távolságmérő nemcsak az építőipar, ingatlanközvetítés, lakberendezés területén, hanem a barkácsolók, lakásfelújítók számára is nagyon jól használható termék.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 24 mm
 • Szélesség: 45 mm
 • Magasság: 106 mm

Műszaki adatok

 • Mértékegységek: m/cm/mm láb/hüvelyk
 • Védelem: IP 54
 • Lézerdióda: 635 nm, < 1 mW
 • Energiaellátás: Elemes
 • Mérési tartomány: 0,05-50 m
 • Mérési pontosság: ± 1,5 mm (50m-en)
 • Mérési idő: < 0,5 s
 • Állványmenet: 1/4"
 • Súly (kg.): 0.14

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma: Szállítási terjedelem: 2 x 1,5 V elem Védőtáska Gyártói tanúsítvány

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz