Azonosító: 12671

MTD MINIRIDER 60 RDE felülős fűnyírók (13A326SC600)

515.190 Ft
5151
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

Az MTD MINIRIDER 60 RDE felülős fűnyírók 13A326SC600 termékünkkel kényelmesebb és egyszerűbb a fűnyírás, kertápolás! Egy rendes nyitott karú fűnyírónál nem sokkal hosszabb és kialakításának köszönhetően helytakarékos.

A felülős fűnyíró transzmatikus meghajtású, 6 sebességfokozattal és akadálymentesített fellépővel rendelkezik. Kiváló megoldás olyan kertbe, ahol a kertben akadályok, mint fák és bokrok vannak. 76 cm-es vágószélessége miatt 1500 m2 kerthez ideális választás!

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 192 cm
 • Szélesség: 83 cm
 • Magasság: 112 cm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 3,7 kW/ 3300 min-1
 • Elektromos
 • Kerékméret: 13“ x 5“ / 16“ x 6,5“
 • Vágási szélesség: 46 cm
 • Vágás magasság: 38-95 mm
 • Vágási magasság beállításai: 5 pozíció
 • Súly (kg.): 140

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz