Azonosító: 12671

MTD MINIRIDER 60 RDE felülős fűnyírók (13A326SC600)

515.190 Ft
5151
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
5151
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az MTD MINIRIDER 60 RDE felülős fűnyírók 13A326SC600 termékünkkel kényelmesebb és egyszerűbb a fűnyírás, kertápolás! Egy rendes nyitott karú fűnyírónál nem sokkal hosszabb és kialakításának köszönhetően helytakarékos.

A felülős fűnyíró transzmatikus meghajtású, 6 sebességfokozattal és akadálymentesített fellépővel rendelkezik. Kiváló megoldás olyan kertbe, ahol a kertben akadályok, mint fák és bokrok vannak. 76 cm-es vágószélessége miatt 1500 m2 kerthez ideális választás!

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 192 cm
 • Szélesség: 83 cm
 • Magasság: 112 cm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 3,7 kW/ 3300 min-1
 • Elektromos
 • Kerékméret: 13“ x 5“ / 16“ x 6,5“
 • Vágási szélesség: 46 cm
 • Vágás magasság: 38-95 mm
 • Vágási magasság beállításai: 5 pozíció
 • Súly (kg.): 140

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz