Azonosító: 21182

AL-KO Classic 4.67 P-B Bio Edition benzines fűnyíró (119794)

139.990 Ft
1399
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
1399
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az AL-KO Classic 4.67 P-B Bio Edition benzines fűnyíró (119794) egy B&S Series 450 E, 125 ccm-es benzines motorral felszerelt, amelynek teljesítménye 1.8 kW és 2.4 lóerős. Munkaszélessége 46 cm, vágási magassága pedig 30-90 mm között tengelyenként 4 fokozatban állítható. 

Az oldalkidobós kivitelű benzines fűnyíró nem rendelkezik fűgyűjtő kosárral. A funkciói közé tartozik a mulcsozás. Gyorsindítási rendszerével könnyen indítható. A fogantyú teljes hosszában található a motor irányító kar, ami lenyomott állapotban hagyja járni a motort, elengedett állapotban pedig leállítja azt. 

A tolókar teljesen lehajtható így a fűnyíró tárolása és szállítása egyszerű. Első és hátsó kerekének a mérete 205 mm. Súlya 22 kg.

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 1.8 kW/2.4 Le
 • Benzines
 • Motortérfogat (cm³): 125
 • Üzemanyag típusa: 95 benzin
 • Kerékméret: elöl 205 mm/hátul 205 mm
 • Vágási szélesség: 460 mm
 • Vágás magasság: 30-90 mm
 • Vágási magasság beállításai: tengelyenként állítható, 4 fokozatban
 • Motor típus: B&S Series 450 E
 • Súly (kg.): 22

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Ház körül
AL-KO

AL-KO

​Az AL-KO kerti gépeit Németországban tervezik, már több mint 40 éve, nem messze Günzburgban, a bajor-sváb Kötzben pedig fejlesztik kerti gépeiket, hogy összekapcsolják az innovációt, a legmagasabb minőséget és a legújabb technikát. AL-KO, azt jelenti, fűnyírók ausztriai gyártása. Stájerországban, a festői Obdachban 1966 óta gyártják a kiváló minőségű kerti gépeik jelentős részét.

 

Bővebben az AL-KO termékekről

Az AL-KO márka olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletes egyensúlyban vannak az innováció és a felhasználói igények között, különös tekintettel a kerti gépek piacára. Egy AL-KO fűnyíró választása akár a legigényesebb kertbarátok számára is magától értetődő döntés, hiszen az AL-KO folyamatosan bizonyítja, hogy termékei a megbízhatóság, az erő és az ergonómia harmonikus ötvözetét képviselik.

A modern kertápolás elengedhetetlen eszköze egy hatékony fűnyíró. Az AL-KO elektromos fűnyíró és AL-KO benzines fűnyíró kínálata olyan széles, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő modellt. Az elektromos változatokat könnyű kezelhetőség és alacsony zajszint jellemzi, míg a benzines változatokat magas teljesítmény és hatékonyság.

Az AL-KO önjáró fűnyíró pedig a nagyobb kertek igazi megmentője lehet. Nem szükséges tolni őket, ezáltal a fűnyírás kevésbé fárasztó, ami különösen az idősebb vagy mozgásban korlátozott felhasználók számára jelent könnyebbséget. Az AL-KO az ilyen típusú gépek terén is az előremenekelést és a felhasználói komfortot helyezi előtérbe.

A kert másik elengedhetetlen résztvevője a zöld növényzet, amelynek karbantartása során nem hiányozhat egy megbízható AL-KO fűkasza. Azoknak, akik a tiszta gyep és rendezett kert mellett vannak elkötelezve, az AL-KO eszközei kiváló társak lehetnek.

Vízellátás terén is kínál megoldásokat az AL-KO. Az AL-KO szivattyúk és AL-KO házi vízmű készülékek kiváló teljesítményűek és energiatakarékosak, ami lehetővé teszi, hogy a kertgondozás nem csak gazdaságos, hanem környezettudatos is legyen.

A talaj levegőzését segítő ALKO gyepszellőztető szintén fontos eszköz, amely elősegíti a fű egészséges növekedését, táplálékhoz juttatva azt.

A faápolási feladatokhoz az ALKO láncfűrész kínálat különféle erősségű és méretű eszközöket tartalmaz, amelyek kiválóan használhatóak a kerti munkák során. Ezek a gépek nemcsak kényelmesen kezelhetők, hanem biztonsági funkciókkal is el vannak látva, hogy a munkavégzés minden esetben zökkenőmentes legyen.

Mindezek tükrében az AL-KO márka széleskörű és átgondolt termékkínálata biztosítja, hogy a kerti munkák ne csak szükséges feladatok legyenek, hanem a természet szeretetének és a kerti életörömnek megfelelő tevékenységekké váljanak.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz