Azonosító: 12669

Gorenje GB1 többször használatos textil porzsák (431824)

1.990 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

Gorenje GB1 textil porzsák többször használható. Bemeneti motorszűrővel.

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.092

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Megjelenés

Gorenje

Gorenje

Gorenje méltán elismert cégcsoport az európai fehéráru gyártók sorában.  
Szakmai berkekben közismert tény, hogy egy kis szlovén faluból indult el a vállalat története 1950-ben, de azt már kevesebben tudják, hogy mára már 70 országban értékesíti termékeit és kb. 11 000 embernek nyújt megélhetést. A 2000-es év közepétől Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon jól ismert ipari formatervezőkkel (Karim Rashid, Ora-Ϊto, Pininfarina) dolgozik együtt, akik olyan márkákhoz adták a nevüket mint a Ferrari, az Audi vagy éppen a Heineken.

A tőzsdén is jegyzett cégcsoport terméket 3 fő európai gyártóbázison állítják elő nagyon magas szintű minőségbiztosítási feltételek között. Talán ennek is tudható be az, hogy a Magyarországon forgalmazott márkái alá tartozó termékeket 3 év teljes körű jótállással értékesítik., amelyet időnként +2 év kiterjesztett garanciával is népszerűsít magyar leányvállalat, a Gorenje Magyarország Kft. Hazánkban a cégcsoport főképp Gorenje tűzhelyeiről, fagyasztóiról és hűtőgépeiről, illetve Mora márkájú tűzhelyeiről ismert, de egyre komolyabb sikereket ér el a mosógép termékcsoport tekintetében is. A PrimaNeten találkozhat még Gorenje edényekkel, Gorenje konyhai eszközökkel, Gorenje konyhai kisgépekkel, Gorenje beépíthető készülékekkel, Gorenje páraelszívókkal, Gorenje mosgatógépekkel és mosogatótálcákkal.

 

Bővebben a Gorenje márka termékeiről

Gorenje: egy név, amely synonymája a megbízható háztartási eszközöknek és a formatervezésnek, olyan márka, mely Európában és a világ számos pontján az otthonok alapvető részévé vált. Az elmúlt évtizedek során a Gorenje kínálata nemcsak szélesített, de a technológiai fejlesztések terén is innovációval teli utat járt be, hogy megkönnyítse a hétköznapi életet és emelje a konyhai környezet esztétikáját.

A Gorenje mosogatógépek a hatékonyság, innováció és kiváló design tökéletes ötvözetét kínálják minden modern konyhában. Ezek a készülékek a Gorenje köztudottan energiatakarékos és felhasználóbarát technológiáinak köszönhetően kiváló választásnak bizonyulnak bármely háztartás számára. A különféle méretekben és beépíthető változatokban elérhető Gorenje mosogatógépek a vízfogyasztás és az energiahasználat optimalizálásával nemcsak a pénztárcánkat, de a környezetet is óvják. Mindez, miközben az elegáns design és a csendes működés garantálja, hogy a Gorenje mosogatógépek tökéletesen illeszkednek bármilyen konyhai környezetbe, eleganciát és nyugalmat visznek a mindennapokba.

A Gorenje hűtők terén a márka olyan készülékeket kínál, melyek nem csak az élelmiszerek optimális tárolására képesek, de energiatakarékos működésükkel a fenntarthatóság eszméjét is képviselik. A Gorenje mindig is arra törekedett, hogy termékei stílusosak, könnyen kezelhetőek, és a lehető legtöbb praktikus funkcióval rendelkezzenek. Így a hűtőik nem csak megbízható tárolóhelyet biztosítanak élelmiszereidnek, hanem esztétikailag is kiegészítik konyhád dizájnját.

A Gorenje tűzhely és Gorenje sütő kínálatban a felhasználó megtalál minden szükséges eszközt az ételkészítés minden fázisához. A tűzhelyek és sütők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és olyan extra funkciókat tartalmaznak, mint az egyenletes hőeloszlás, gyors felfűtés, valamint a könnyen tisztítható felületek, ami minden háztartásban nélkülözhetetlen.

A Gorenje mikró modellekkel a márka olyan eszközöket kínál, amelyek képesek illeszkedni a rohanó életmódunkba, lehetővé téve a gyors és hatékony ételkészítést és felmelegítést. Az innovatív technológiák, mint például a beépített grillfunkció vagy a kiolvasztás automatikus beállítása, a felhasználók kényelmét szolgálják.

A Gorenje márka ígérete túlmutat a termékek funkcionalitásán és dizájnján: egy olyan életmód és értékrend is teret kap, ahol a minőség, a tartósság és az esztétikum együttes jelenléte képezi az alapot. A Gorenje termékek azért lettek tervezve, hogy hosszú távon kiszolgálják az embereket, és megbízható társakká váljanak a konyhában és a háztartásban. Mindezek fényében a Gorenje nemcsak egy választás az eszközök terén, hanem egy döntés a kényelem, az esztétikum és a minőség mellett.

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz