Azonosító: 12419

MTD SMART RC 125 fűnyíró traktor 13HH76KC600 benzines

508.990 Ft
5089
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
5089
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Az MTD SMART RC 125 fűnyíró traktor 13HH76KC600 kiváló választás azoknak, akik nagy területű kerttel rendelkeznek és a lehető legrövidebb időt akarnak fűnyírással tölteni. Az MTD fűnyíró traktor szűk fordulókörrel rendelkezik, így a levágott rész esztétikusabb.

A kerti gép három választható funkcióval rendelkezik: gyűjtés, kiszórás, mulcsozás. A vágóasztal oldalirányban eltolt, így pontos fűnyírást eredményez még a szegélyek mentén is! A fűnyíró traktor ún. ,,Shift on the go" funkcióval felszerelt, ami annyit jelent, hogy a transzmatikus meghajtás menet közben szabályozható. Hátrafelé szórja a füvet.  

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 6,0 kW / 2600 fordulat/perc
  • Benzines
  • Kerékméret: 13“ x 5“ / 18“ x 6,5“
  • Olajtartály térfogata (liter): 3,8
  • Vágási szélesség: 76 cm
  • Vágás magasság: 30 - 95 mm
  • Vágási magasság beállításai: 5 pozíció
  • Fűgyűjtődoboz térfogata: 200 l
  • Súly (kg.): 185

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

MTD

MTD – Kiváló teljesítmény elérhető áron
Az MTD, a „Modern Tool and Die Company” (Modern Szerszám- és Gépgyártó Vállalat) központja az Egyesült Államokban, az Ohio állambeli Clevelandben található. Az MTD Products Inc. 1932-ben alakult és a mai napig családi tulajdonban van, világszerte az egyik legjelentősebb gyártó a kertápoló kisgépeket előállító vállalatok között. A gyártással is foglalkozó leányvállalataikkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Ázsiában és Európában, Magyarországon találkozhatunk. Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, mint a fűnyírók, fűkaszák, gyepszellőztetőkágaprítókláncfűrészek, lombfúvók, sövénynyírók, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések. Ha valaki úgy dönt, hogy MTD terméket választ, az kerti munkái elvégzéséhez hosszú távra nyer partnert.
MTD SMART széria: Az MTD SMART gépek azok számára bizonyulnak tökéletes választásnak, akik most kezdik el felfedezni a kertápolás örömeit. Ezek a kezdőknek ajánlott berendezések kiváló minőséget kínálnak kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett. 

MTD OPTIMA széria: Az új MTD OPTIMA széria meggyőző érvei a teljesítmény, minőség és kényelem. Legyen szó közepes vagy nagy füves területről, fákkal, bokrokkal, virágágyásokkal tarkított vagy erősen tagolt terepről – a hobbikertészek számára megfelelő gépeket az MTD OPTIMA termékkínálata garantálja. 
MTD ADVANCE: Erős és megbízható – teljes gőzzel előre a kerti munkák hatékony elvégzése érdekében. Az MTD ADVANCE termékekkel még a profi felhasználók is elégedettek lesznek! A mindennapi gyepápolás feladataiban az egyedülálló teljesítményhez társuló kényelem a védjegye a hosszú távú sikeres együttműködésnek.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz