Azonosító: 12358

Gerber Bear Grylls kulacs, főzésre alkalmas kupakkal (2231001062)

12.730 Ft
127
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
127
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gerber Bear Grylls kulacs, főzésre alkalmas kupakkal (2231001062) rendelkező, 1 literes űrtartalmú eszköz, mely elengedhetetlen társa Önnek a hosszú túrák során. A palack magassága 25,4 cm, szélessége 15,2 cm, míg hossza 7,6 cm. A csésze élelmiszer kategóriájú alumíniumból készült, vízforraláshoz alkalmas. A kulacs BPA-mentes, zárófedele szivárgásmentes. Texturált külseje meggátolja, hogy kiessen a kezéből a palack, akkor is ha kesztyűt visel.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 76 mm
  • Szélesség: 152 mm
  • Magasság: 254 mm

Műszaki adatok

  • Űrtartalom: 1 liter
  • Súly (kg.): 0.354

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Vadászoknak, horgászoknak, turistáknak

Megjelenés

  • Szín: fekete, narancs

Gerber

A Gerber az egyik legmegbízhatóbb és legkeresettebb márka a kések piacán. A Gerber sikere a 60-as évek óta töretlen és a vállalat új piaci szegmenseket meghódítva folyamatosan növekszik. Késeken és más szúróvágó eszközökön túl termékkínálatukban már megtalálunk olyan eszközöket is, mint balták, fejszék, kézifűrészek, macséták, fejlámpák, túlélő felszerelések vagy bányászati eszközök. Ezek a termékek az új szegmensekben is ugyanazt a megszokott minőséget és magas szintű tervezést képviselik, amit a késeknél már megtapasztalhattunk.  

Aki már vásárolt Gerber terméket, az tudja, hogy ezek az eszközök egyértelműen egész életre szólnak: megbízhatóak, masszívak és a legmodernebb stíluselemeket hordozzák magukon. 

Böngésszen több tucat Gerber márkájú termékünk közül és próbálja ki Ön is!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz